Är mamma Fitness bra?

MammaFitness är helt kanon ifall du vill få ett hållbart förhållningssätt till träning och kost. Det är inte svartvitt, strikt och förbud. Det är inte heller ät vad du vill – få de resultat du vill. Det kommer aldrig fungera!

Vad kostar mamma Fitness?

Kunden har ett flertal abonnnemang att välja mellan. Startabonnemanget ”PT Online Original” kostar minimum SEK 999 och förlängningsabonnemanget kostar minimum SEK 795. Kostrådgivning enbart har en startavgift om SEK 795 och en minsta förlängningsavgift om SEK 700. Alla abonnemang kan tecknas för 3 eller 6 månader.

Hur funkar MammaFitness?

Du får tillgång till 700+ träningsvideor och 1000+ recept med enkla instruktioner. Smarta funktioner som kostregistrering med PKF och kaloriräknare, streckkodsläsare och uppföljning av din utveckling. Full frihet att träna vart och när du vill och full kontroll på hur du äter.

Hur mycket kostar en online PT?

Teamet PT-online genomför mer än 9000 PT-timmar/år av säker och rolig träning med våra medlemmar. Ta del av deras kunskap genom något av våra online-paket! Pris från 999 kr.

Hur mycket kostar Mandyfit?

Vad kostar det? Beroende på hur länge du kör så variera priset, det är därför svårt att sätta ett fast pris då alla signar upp dig på olika längder.

Vilken är den bästa PT online?

Hitta din nya online PT här
  • Private Training Online.
  • Mammafitness.
  • Thomas Berg.
  • Forever Fitness.
  • Caroline Nilsson.
  • Kerstin Rosenbom.
  • Sankt Jörgen Park.
  • Lofsangruppen.

Hur mycket tjänar man som PT?

Vad är en realistisk lön att förvänta sig som pt på heltid? Arbetar du 8 timmar om dagen (8 kunder varje dag måndag – fredag, och ledig under helgen) kan du tjäna mellan 500-600.000 kr per år, eller ca. 42.000 – 50.000 kr i månaden.

Vad kostar en PT utbildning?

Kostnaden för en PT-utbildning ligger på omkring 30 000 – 60 000 kr men beror på utbildare, vart i landet du går utbildningen och utbildningens omfattning. En PT-utbildning kan vara allt från tre veckor till sex månader lång. En utbildning till kostrådgivare brukar ligga på ungefär 15000-20000 kronor.

Kan man bli PT gratis?

Ovanligt att utbildningen är gratis och ger studiemedel

Skillnaden mot andra utbildningar till personlig tränare är att kursen är kostnadsfri precis som all utbildning på folkhögskola, och att du får studiemedel när du studerar.

Är PT-utbildning svår?

Summerande när det gäller själva ämnena i PT-Utbildningen är ingenting särskilt svårt. Det handlar bara om att lära sig och till en början att memorera anatomin. Vi brukar säga att utbildningen tar i snitt 6-10 veckor om studierna närmar sig heltid men det beror helt och hållet på vad du har för bakgrund.

LÄS DETTA  Vad är skillnaden på en fysioterapeut och en sjukgymnast?

Vilken är den bästa PT utbildningen?

IntensivePT är Sveriges överlägset största PT-Utbildning på distans. Utbildningen passar perfekt för dig som vill bli PT men inte har

Hur mycket kostar en PT i månaden?

Priset varierar från 900-1900:-/månad beroende på hur mycket erfarenhet tränaren har. Mer högutbildade tränare och tränare med längre erfarenhet, med fler antal PT-timmar på sitt CV, kostar i regel mer per månad.

Hur lång tid tar en PT utbildning?

PT-utbildningens omfattning

personlig tränare innebär 212 timmar lärarledd undervisning och ca 92 timmars självstudier, dvs totalt 304 timmar.

Vad krävs för att bli PT?

Utbildning. Inom yrkeshögskolan finns olika utbildningar som kan vara en bra grundutbildning, exempelvis YH Massageterapeut. Utbildning till PT kan även finnas inom folkhögskolan. Du kan även få arbete som PT efter att ha gått ett antal kortare kurser hos privata utbildningsanordnare, som ofta är ihopsatta i olika steg

Kan vem som helst bli PT?

Hos de flesta utbildare (som har ngn sort utbildning till PT), gäller följande: ska du ha gymnasiekompetens eller motsvarande. Detta för att kunna genomföra utbildningen på ett bra sätt. Du bör alltid gå klart gymnasiet, oavsett vad din framtida yrkesplan är.

Leave a Comment