Finns det gym i Åre?

Ett stort och modernt gym med fria vikter, träningsmaskiner, yta för gruppträning, crosstraining, löpband, motionscyklar och mycket mera. Gymmet har öppet 06.00-24.00.

Vad kostar det att träna på SATS?

Med bindningstid: 1149 kronor. Utan bindningstid: 1249 kronor ℹ️ Om du redan har haft en bindningstid som löpt ut, kommer du inte att få en ny bindningstid när du ändrar ditt medlemskap.

Kan man Provträna på SATS?

Nu har du som är medlem på SATS möjlighet att bjuda med upp till 3 av dina vänner på en kostnadsfri provträningsvecka på SATS. Vill någon av dina vänner sedan bli medlem tar ni också gemensamt del av våra fina värvningspremier. Hämta dina KOMPISKORT i receptionen på ditt SATS träningscenter redan idag!

LÄS DETTA  Hur kan ett tränings schema se ut?

Finns det gym i Åre? – Related Questions

Vilket gym är dyrast?

Lyxgymmet i New York, som bland annat erbjuder privata rum för sina medlemmar, kostar 210 000 kronor om året (!). I paketerbjudandet, som kostar 20 000 kronor i månaden, får du tillgång till massage, näringsfysiologer, personliga tränare och en anläggning med de senaste maskinerna.

Får man ob på SATS?

Kollektivavtalet som infördes hösten 2017 har inneburit högre lägstalöner, tillgång till flexpension och höjt ob-tillägg.

Finns det klippkort på SATS?

Av någon oförklarlig anledning erbjuder inte SATS klippkort. Alltså, t. ex. att man kan köpa ett kort på 10 gånger och gå när man vill.

Vad händer om man missar pass på SATS?

Du kan avboka ett gruppträningspass senast två timmar innan det startar. Om du glömmer att avboka tre pass under en månad, får du inte boka pass under en period på 14 dagar. Du kan ändå delta i pass genom att komma direkt till centret. Bokningen görs då via bokningsstationen på centret samma dag som passet startar.

Kan man köpa Engångsbiljett på SATS?

En drop in träning kostar 200 kr. Om du kommer i sällskap av en medlem betalar du 150 kr. Lycka till med träningen och hoppas det passar!

Måste man ha skor på SATS?

Du får inte vara barfotapå träningsytan. Ska du delta i gruppträning där vi rekommenderar att träning sker barfota ber vi dig ha strumpor eller skor på fötterna när du går till och från salen. Använd en handduk att sitta på när du bastar.

Får man handduk på SATS?

I ditt medlemskap ingår eget skåp, träningskläder, handduk och mycket mer.

Är det olagligt att använda någon annans gymkort?

Nej, både medlemskap och träningskort i föreningen är personliga och får inte användas av någon annan än kortinnehavaren. Utlåning av medlemskap eller träningskort är inte tillåtet och kan leda till avstängning.

Vad händer om man går in på ett gym utan kort?

Medlem är skyldig att alltid medföra sitt medlemskort under vistelsen på klubben även under träning, så att detta kan uppvisas vid eventuell kontroll. Vid ej medfört medlemskort tas en administrativ avgift ut för inpassering till gymmet. Inpassering utan medlemskort kräver även uppvisande av giltig legitimation.

Vad händer om man plankar in på gym?

Den statiska övningen plankan tränar hela kroppen. Gör du den på rätt sätt och regelbundet kan den faktiskt förvandla din kropp på bara någon månad. Plankan är en effektiv övning som tränar både styrka och uthållighet.

Leave a Comment