Har Intersport studentrabatt?

Hur länge är det 25 på Intersport?

25% rabatt på allt*

Erbjudandet gäller t.o.m. söndag 2/10-22 kl 23.59. UNDER CLUBDAGAR KAN LEVERANSTIDEN BLI NÅGOT LÄNGRE P.G.A.

Vilka butiker har studentrabatt?

Fira alla hjärtans dag ❤️
 • 15 % studentrabatt på hela sortimentet.
 • 15 % studentrabatt online hos Rituals.
 • 10 % studentrabatt hos Coolstuff.
 • 2 för 1 + 15 % extra studentrabatt.
 • 30 % rabatt + 10 % extra studentrabatt.
 • 13 % studentrabatt hos interflora.
 • 15 % studentrabatt hos The Body Shop.
 • 10 % studentrabatt vid köp över 160 kr.

Vad är Mecenat studentkort?

För att vara berättigad till Mecenatkortet måste du vara registrerad (aktiv) studerande på en utbildning som berättigar till studiestöd från CSN. Du behöver inte själv ta studiestöd, utan det är utbildningens status som avgör. Omtentor och gamla kurser räknas ej om du inte är omregistrerad.

Har Intersport studentrabatt? – Related Questions

Hur bevisar man att man är student?

Du får din studentlegitimation ca 1-2 veckor efter att du registrerat dig och betalat medlemsavgiften. Det finns två företag, Studentkortet och Mecenat, som administrerar studentlegitimation. Som medlem i Kåren får du båda korten och båda är lika giltiga som studentlegitimation men innehåller olika rabatter.

LÄS DETTA  Hur blir man av med fett på ryggen?

Vad krävs för att få studentrabatt?

Kraven som ställs för att du ska få rabatten på ditt Studentkort är att du på en termin studerar minst 50% under minst 10 veckor på en studiemedelsberättigad utbildning: På Universitet/Högskola motsvarar detta minst 15 högskolepoäng. På Komvux (vuxenutbildning) motsvarar detta minst 200 poäng.

Kan man ha både Mecenat och Studentkortet?

Nu kan du få både Studentkortet STUK och Mecenatkortet som ett digitalt kort i mobilen. Du slipper alltså knöka plånboken full med ytterligare två kort.

Hur kan man använda Mecenatkort?

Så här kommer du enkelt igång med Mecenat så att du har det digitala kortet i mobilen och kan använda studentrabatter online och i butik!

Mecenatkortet i mobilen

 1. Ladda ner Mecenat-appen här.
 2. Appen ber dig att Logga in eller Registrera.
 3. Klart!

År Mecenat gratis?

Kostnadsfritt medlemskap för hela studietiden

Bli studentmedlem idag!

Hur får man Mecenat kort?

Har du studiestöd från CSN så får du Mecenatkortet automatiskt. Ditt digitala kort skapas automatiskt ungefär samma dag som du får din första utbetalning för terminen. Du kommer åt det då genom att skapa konto och sedan verifiera dig med Mobilt Bank-ID.

Vilka räknas som student?

Om du läser på en studiemedelsberättigande utbildning på universitet, högskola eller annan vuxenutbildning. När du läser med en studietakt på minst 50 procent under minst 10 sammanhängande veckor under en termin.

Hur många procent måste man studera för att få Mecenat?

Villkor och regler. För att få Studentresesymbolen på ditt Mecenatkort måste du studera med minst 50% studieomfattning under terminen och i minst 10 veckor under terminen på universitet, högskola, komvux eller annan utbildning som är berättigad till studiemedel från Centrala studiestödsnämnden (CSN).

Hur länge är man student Mecenat?

Från höstterminen du fyller 20 år får du inte längre studiehjälp automatiskt, utan behöver ansöka om studiestöd. Det löser du genom att ansöka hos CSN om studiestöd, så går resten automatiskt. Ansöker du inte om studiestöd får Mecenat inte information från CSN om att du ska ha ett Mecenatkort.

Hur mycket kostar studentkort?

Studentkortet är helt kostnadsfritt och du ansöker om kortet enkelt direkt i vår app eller på vår hemsida! Eftersom Studentkortet samarbetar med vissa studentkårer kan du vara så att du betalat medlemsavgift till dem för ditt medlemskap där.

Leave a Comment