Hur får jag kontakt med UPS?

Kundtjänst. Besök vår kundtjänst och supportcenter eller ring 1-888-742-5877.

Var kan jag hämta mitt UPS paket?

För att hämta ditt paket från en UPS Access Point-plats ska du ta med dig din myndighetsutfärdade fotolegitimation och ditt spårningsnummer. Om någon annan hämtar det åt dig ska de tillhandahålla InfoNotice-numret eller paketutgivningsformuläret.

Kan man skicka UPS paket med postnord?

UPS Sverige, FedEx, Postnord och Bring.

Hur får jag kontakt med UPS? – Related Questions

Hur levererar UPS paket?

Paket som skickas med vår UPS Standard-tjänst levereras i allmänhet när som helst måndag till fredag mellan 9 och 19 (och ibland senare) till bostäder och till företagsadresser under deras vanliga öppettider.

Hur fungerar leverans med UPS?

Vi kan behålla ditt paket och leverera det när du kommer hem. Du kan be oss lämna ditt paket hos en granne. Vi kan omdirigera ditt paket till en annan adress, i vissa fall. Du kan be oss behålla ditt paket så att du kan hämta det på en UPS-plats.

LÄS DETTA  Hur räknar man ut intervall musik?

Vad får man inte skicka med PostNord?

Här är några exempel på innehåll som inte är tillåtet att skicka
  • Kyla och värme. Varor som behöver kylförvaring för att inte förkorta sin hållbarhet.
  • Döda eller levande djur.
  • Dyrbart innehåll.
  • Vapen och vapendelar samt kopior av dessa.
  • Narkotika och droger.

Vad kan man skicka med PostNord?

Vad är Postpaket inrikes? Med Postpaket inrikes kan du som är privatperson skicka paket som väger upp till 20 kilo till mottagare i hela landet. Paketet är spårbart hela vägen och mottagaren aviseras via sms när det finns att hämta hos något av våra ombud.

Vad ersätter PostNord?

Kan jag få ersättning om ett försändelse jag skickat med Postnord har försvunnit, försenats eller skadats? Enligt 2 kap. 7 § postlagen (2010:1045) är ett postbefordringsföretag endast skyldigt att betala ersättning till kunden för förlust, skada eller försening av brev om det har avtalats mellan företaget och kunden.

Måste man signera UPS?

UPS kräver att du personligen signerar leveransen, detta gäller både vid leverans vid din personliga och på företagets adress. Om du inte kan signera leveransen personligen kan UPS inte garantera leveransen.

Måste man vara hemma vid hemleverans?

Du kan i de flesta fall även välja att få leverans även om du inte är hemma och kan ta emot ditt paket. Med PostNord App kan du se när ditt paket förväntas vara framme och du får även möjlighet att göra fler val i samband med leveransen.

Får man sms från UPS?

UPS skickar legitima meddelanden från flera URL-adresser, inklusive ups.com och upsemail.com. Brådskande uppmaningar: Larmmeddelanden som kräver omedelbar åtgärd, som ”ditt konto kommer att stängas av inom 24 timmar” eller ”kontakta oss omedelbart för att ta emot ditt paket eller pris”.

LÄS DETTA  Vilka spelar Nordea Open?

Vad händer om ett paket kommer och man inte är hemma?

Inte hemma vid leverans? Kan vi inte leverera får du en avisering om var du kan hämta försändelsen. Du kan alltid följa din försändelse med tjänsten Spåra brev, paket och pall. Kontakta oss gärna om du har frågor.

Får man lämna paket utanför dörren?

Att lämna varan utanför dörren utgör ett normalt beteende på marknaden och leder till att konsumenten får varan inom räckhåll, vilket bör vara tillräckligt för besittningsövergång.

Vem är ansvarig för att paket kommer fram?

Företaget ansvarar för varan under frakten

Om paketet försvinner på vägen till dig är det upp till företaget att klaga till posten och se till att du får den vara du har beställt.

Måste man visa leg vid hemleverans?

När leveransen kommer behöver du vara beredd att visa legitimation, tänk på att bud behöver visa både sin egen och din legitimation. Det är inte möjligt att få ett mer specifikt tidsintervall för din hemleverans, men transportören kommer att kontakta dig innan leveransen.

Kan någon annan ta emot min hemleverans?

Kan någon annan ta emot leveransen? – Ja, under förutsättning att bud kan uppvisa giltig legitimation för både sig själv samt för adresserad mottagare.

Kan man visa leg på mobilen?

En e-legitimation kan jämföras med en vanlig id-handling, till exempel id-kort eller körkort. Med en e-legitimation kan du på ett säkert sätt digitalt visa vem du är hos Skatteverket.

Leave a Comment