Hur lägger man till rabattkod på nextory?

Hur mycket kostar det att ha nextory?

Koppla av med bra historier. Hitta dina och barnens favoriter bland hundratusentals ljudböcker och e-böcker från 139 kr/mån.

Hur många kan lyssna på nextory samtidigt?

Du kan skapa upp till 4 profiler men bara 1 profil kan använda appen åt gången. Familj är abonnemanget för hela familjen och är perfekt om ni är flera som vill kunna läsa och lyssna samtidigt. Du kan skapa upp till 4 profiler och väljer om 2, 3 eller 4 profiler ska kunna använda appen samtidigt.

Hur lägger man till rabattkod på nextory? – Related Questions

Vad är bättre Nextory eller Storytel?

Om man tänker läsa mycket eböcker är Nextory det bästa valet, om man vill växla mellan ebok och ljudbok frekvent har Storytel en fördel med sin synkning mellan formaten. I vissa fall kan det avgörande vara hur familjen ser ut och vilka läs- och lyssningsvanor den har då man ska välja ljudbokstjänst.

Är BookBeat eller Nextory bäst?

Uppskattar du litteratur med större tuggmotstånd kan BookBeat vara att föredra. De har exempelvis nio titlar av Horace Engdahl, mot sju i Nextory och Storytel. När det gäller genren erotik eller Harlequin är Storytel och Nextory bäst, skriver smarto.se.

Hur kan man lyssna på böcker gratis?

Biblio är en nylanserad app från Sveriges bibliotek som gör det enkelt för dig att lyssna på ljudböcker direkt i mobilen. Appen finns i dagsläget tillgänglig för både Android och iOS (Apple).

Hur lyssnar man på böcker gratis?

Vart kan jag lyssna på ljudböcker gratis? Du kan lyssna på ljudböcker gratis hos Storytel, Nextory, BookBeat och Bokus Play. Alla apparna erbjuder en kostnadsfri prova-på-period. Om du inte vill fortsätta som betalande kund behöver du avsluta ditt abonnemang innan gratis-perioden är över.

Vilken Ljudbokstjänst är billigast?

Det billigaste abonnemanget hos BookBeat kostar 99 kronor i månaden och ger dig 20 timmars lyssnande, vilket kan passa bra om du inte lyssnar jättemycket på ljudböcker.

Var kan jag ladda ner böcker gratis?

Laddaner.nu Förlaget Idg har samlat ihop både svenska och utländska e-böcker. Libris Via de svenska universitets- och forskningsbibliotekens söktjänst Libris hittar du facklitteratur som e-böcker. Litteraturbanken På Litteraturbanken kan du läsa och söka i svenska klassiska verk och ladda ned e-böcker gratis.

Varför hackar Nextory?

Om det inte fungerar att läsa eller lyssna som det ska i appen kan du först testa att stänga ner appen och starta den igen eller starta om enheten. Du kan även testa att radera appen helt från din enhet för att sedan installera den på nytt. Säkerställ att du har tillräckligt med ledigt internminne på din enhet.

Hur kan man ladda ner böcker gratis?

Så här laddar du ned böcker på en Android-telefon
  1. Kontrollera att telefonen eller surfplattan med Android är ansluten till internet.
  2. Öppna appen Google Play Böcker .
  3. Öppna ditt bibliotek.
  4. Tryck på boken du vill ladda ned. Du kan även trycka på Mer. Ladda ned och spara boken så att du kan läsa den offline.

Vilken app är bäst för böcker?

Bästa ljudboksappen 2023
  • Bookbeat. Även Bookbeat har goda betyg från sina användare, i Google Play har den total betyget 4,4/5 och i App Store 4,6/5 stjärnor.
  • Nextory. Ljudbokstjänsten får totalt 3,4/5 för Android och 4,6/5 i App Store.
  • Storytel.
  • Bokus Play.
  • Audible.

Är Storytel gratis?

» Kan man prova Storytel gratis? Ja, via Ljudböcker.com kan du prova Storytel gratis i 7 dagar. Du får tillgång till hela Storytels utbud under provperioden.

Leave a Comment