Hur länge är sommarkortet giltigt?

Hur mycket kostar sommarkortet 2022?

Priset på sommarbiljetten är 749 kronor. Använder du den varje dag reser du för cirka 12 kronor om dagen.

Hur många kan man åka på sommarkortet 2021?

Så här gäller sommarbiljetten:

Priset är 699 kronor. Biljetten kan lånas ut till familj och vänner. Res tillsammans. Så länge högst en av de som reser har fyllt 20 år kan tre personer resa ihop.

När kan man köpa sommarkortet 2021?

Nu kan vi med glädje berätta att vår populära sommarbiljett släpps även i år. Precis som tidigare år gäller biljetten på Hallandstrafikens alla tåg och bussar i Halland mellan den 15 juni – 15 augusti. Biljetten kostar 695 kronor och börjar säljas den 10 juni.

Hur länge är sommarkortet giltigt? – Related Questions

Kan man köpa sommarkortet på Pressbyrån?

Nu kan du köpa ditt Jojo Sommar över disk hos Pressbyrån, 7-Eleven, Coop, våra serviceombud och kundcenter.

När börjar sommarkortet 2022 SL?

Enligt information från Stockholms stads hemsida börjar sommarlovet 2022 för grundskoleelever den 10 juni och slutar den 18 augusti.

När börjar sommarkortet att gälla?

Sommarkort. Sommarkort för 2022 gäller för resor i hela länet med Karlstadsbuss och Värmlandstrafik mellan 6 juni – 21 augusti.

När börjar SL sommarkortet gälla?

SL-korten kommer distribueras via post till de ungdomar som har rätt till sommarkortet. Erbjudandet gäller 1 juni till och med 30 augusti.

När kan man köpa sommarkortet Skånetrafiken?

Ett av sommarens största måsten 🐝 Med Jojo Sommar reser du hur mycket du vill i hela Skåne från 15 juni till 15 augusti. Beställ kortet via vår hemsida, där du även kan läsa mer, eller besök våra kundcenter, serviceombud eller ombud. Jojo Sommar börjar säljas idag 23 maj och kostar 650 kronor.

Kan man åka till Danmark med sommarkortet?

Sommarkortet gäller inte till Danmark.

Har Skånetrafiken pensionärsrabatt?

Med seniorbiljetten reser du gratis med Skånetrafikens tåg och bussar inklusive närtrafik och anropsstyrd trafik i din hemkommun.

Vilka tider gäller sommarkortet?

Biljetten gäller under sommarlovet, dygnet runt fram till och med den 31 augusti 2022.

När åker man gratis på SL?

Barn som är under 6 år reser alltid gratis. Av säkerhetsskäl får de dock aldrig åka ensamma. Barn som är under 7 år får åka gratis tillsammans med en annan person som är över 7 år och har en giltig biljett. Barn och ungdomar får resa till rabatterat pris från och med att de fyller 6 år till den dag de fyller 20 år.

LÄS DETTA  Vem säljer Caparol?

Får pensionärer gratis busskort?

Med seniorbiljetten reser du gratis med vår trafik inom din kommungräns. Om tåg, närtrafik och anropsstyrd trafik finns i din kommun reser du också gratis med dessa.

Leave a Comment