Hur mycket kostar det att gå på Friskis och Svettis?

Medlemsavgiften för år 2022 kostar 150:- per kalenderår för vuxna. Ungdomar/ Barn 10år t.o.m 19år betalar 100kr i medlemsavgift för år 2022. Alla kort är personliga och kan ej överlåtas till annan. För provträning betalar du en engångsbiljett.

Kan man använda Friskis och Svettis kort överallt?

Ett Friskis&Svettis-kort gäller för träning i den föreningen där du köpt kortet. Vill du träna i andra föreningar har du möjlighet att visa upp ditt aktiva träningskort och betala 50kr/tillfälle.

Hur mycket kostar det att gå på Friskis och Svettis? – Related Questions

Får man använda kalk på Friskis och Svettis?

Greppförstärkande medel som magnesium eller kalk, både pulver och flytande, är inte tillåtet. Hjälp till att hålla rent och snyggt! Torka av svettiga dynor och maskiner efter dig. Varje medlem ansvarar för att hålla god ordning i gymmet och i våra omklädningsrum.

Vad kostar klippkort på Friskis och Svettis?

Övriga kort
Medlemskap per kalenderår 100 kr
Klippkort, 10 gånger (giltighetstid 24 månader) 800 kr
Klippkort barnträning, 10 gånger 200 kr
Engångsbiljett 120 kr
Engångsbiljett Barn-/Enkelpass 30 kr

Vad kostar det att gymma en gång på Friskis och Svettis?

Kul att du vill träna med oss! Här hittar du våra kort och priser från 1 oktober 2022. För att träna behöver du förutom ett träningskort även vara medlem i Friskis&Svettis. Medlemsavgiften är 100 kr per kalenderår.

Månadskort/löpande autogiro.

Månadskort 399 kr/mån
Månadskort Senior, Student eller Dag* 319 kr/mån

Får mån träna på alla Friskis?

För dig som vill träna på flera av Friskis ställen erbjuder vi Sverigekort och Tvåföreningskort. Är ett träningskort som gäller i alla Friskis&Svettis föreningar under ett år. Det kan köpas i receptionen på våra anläggningar. Kortet gäller under bemannade öppettider, både gym och gruppträning.

Måste mån vara medlem i Friskis och Svettis?

Ditt medlemskap. För att träna hos oss behöver du vara medlem i idrottsföreningen Friskis&Svettis Göteborg. När du väljer att bli medlem och köpa träningskort hos oss, alternativt förlänga ditt befintliga medlemskap och träningskort, väljer du samtidigt att acceptera och följa dessa medlemsvillkor.

LÄS DETTA  Kan man bo på Hållö?

Hur fungerar Friskis och Svettis?

Medlemmarna äger Friskis&Svettis. Det betyder att alla medlemmar kan göra sin röst hörd och att intäkter och eventuellt överskott går tillbaka till medlemmarna. Det kan vara i form av utbildning av ledare, förbättrade lokaler och träningsutrustning eller något annat kul.

Måste man boka tid på Friskis och Svettis?

Är ett pass fullbokat finns det möjlighet att boka en reservplats fram till 90 minuter före passet startar. Om du får en plats på passet får du besked via mejl och app. Vill du då inte ha platsen måste du boka av dig.

Hur många är måste man vara för att gå på Friskis och Svettis?

Barn från 10 år är välkomna till gymmet tillsammans med vuxen. Från 13 års ålder är du välkommen att träna gymmet egen hand. Har du inte tränat så mycket gym tidigare rekommenderar vi dig att boka en individuell instruktion. Åldersgränsen räknas från det året barnet fyller år.

Hur skaffar man ett gymkort?

Det första man gör när du ska skaffa ett gymkort är att bestämma hur lång tid kortet ska gälla. Trendgym erbjuder månadskort, halvårskort eller helårskort. Vid nytt kort tillkommer en depositions avgift för passerkortet på 100 kr.

Vilket gym är dyrast?

Metropolis: Det dyraste medlemskapet på Metropolis kostar 14 900 kronor årligen. Då slipper man ta med sig egna träningskläder, hygienartiklar, handduk och får ett eget skåp. Dessutom ingår frukost. Ett budgetkort på metropolis kostar 8 900 kronor.

Kan man Gymma utan gymkort?

Självklart behöver man ett giltigt medlemskap och betala avgiften på det aktuella gymmet man vill träna på, detta utgör ett giltigt avtal. Däremot, har du faktiskt ingått ett nytt avtal med personalen om att få träna just den dagen utan att betala någon avgift, efter att du uppmanades att betala in avgiften.

LÄS DETTA  Vad kan hända om man tränar för tidigt efter förlossning?

Hur mycket kostar gymkort per månad?

Gympriser som gäller för 7 gymkedjor i Sverige

SATS: Träna från 599 kr/mån. Actic: Träna från 449 kr/mån. Intrim: Träna från 369 kr/mån. Nordic Wellness: Träna från 345 kr/mån.

Leave a Comment