Hur mycket kostar det att gå på solarium?

För 30 minuter på ett solarium, betalar du runt 100 kronor. Går du fyra gånger i månaden, kostar detta dig 400 kronor. Du sparar alltså 4800 kronor på att skippa solarium i ett år.

Vad kostar det att sola på Tanexpress?

Bli medlem för att få 140:- att sola för helt GRATIS! Nu har vi öppnat i Norrtälje! Vi finns i nya Hamnområdet! Nu har vi öppnat i NYNÄSHAMN!

Vilket solarium är bäst?

I nästan alla våra anläggningar finns solarierna megaSun P9 och de båda toppmodellerna Ergoline Prestige 1400 och Ergoline Prestige 1600. Dessa är de effektivaste solarierna på marknaden och skonsamma mot kroppen.

Hur mycket kostar det att gå på solarium? – Related Questions

Hur mycket motsvarar 10 min i solarium?

Jämfört med den Thailändska solen ger 10 minuter på stranden lika mycket UV-ljus som 14 minuter i ett solarium med 100 W solarierör.

Vilket solarium blir man Brunast av?

Det beror helt och hållet på din hudtyp. Enkelt sagt kan man säga, har du ingen solbränna, tar det betydligt längre tid att få upp färgen gentemot om du redan har en solbränna. Ett solarium är mest effektivt och ger dig färg snabbt om du redan har en grundfärg.

Vad är skillnaden på olika solarium?

Skillnad på sol & solarium

Jämfört med solen har moderna solarier starkare UV-A ljus och svagare UV-B ljus. Vid solbadande i solarium kan du ofta se att huden antar en gråbrun färg nästan omgående. Denna direktpigmentering erhålls av UV-A ljuset och sitter oftast inte i sig mer än ett par timmar.

Hur får man bästa resultat av solarium?

Många experter rekommenderar att du skrubbar huden innan du solar solarium eller använder dig av en brun utan sol. När du exfolierar tar du bort döda hudceller och kan på sätt förlänga resultatet. Huden bör även regelbundet smörjas in för att huden ska vara återfuktad.

Hur mycket UV ska det vara för att bli brun?

Säker tid i solen om Du har känslig hud men kan bli brun
UV-index 0 – 2* 3 – 5*
Styrka Låg Måttlig
Soltid Hela dagen* 1-2 tim*

Kan man bli brun efter kl 17?

5. På sommaren får man cirka hälften av UV-strålningen mellan klockan 11 och 15. På morgonen och på kvällen behöver man inte skydda sig. En tumregel är att man bör skydda sig mot UV-strålningen då indexet överskrider 3.

När får man bäst bränna?

Och om du befinner dig i områden där indexet är 8 eller högre, behöver du extra skydd. Dessutom är UV-strålningen starkast mellan kl. 12 och 15, och då bör du i möjligaste mån undvika att vistas i solen. Du behöver inte skydda dig om du inte har mycket ljus hud.

Vad ska man smörja in sig med innan solarium?

Det är viktigt att du använder en fuktkräm som inte varesig torkar ut eller gör din hud fet. Prova dig fram, men ha tålamod då det tar ca 3 veckor för din hy att anpassa sig till en ny hudkräm. Tänk på att det är viktigt att din hy får fukt både före och efter det att du solat solarium.

Varför blir jag inte brun längre?

För att få en jämn och snygg solbränna är det viktigt att fixa en ordentlig grund. Att skrubba kroppen och få bort döda hudceller innan solning ger större chanser för att få en jämn och fin solbränna. För att hålla huden jämn och len under hela säsongen bör du regelbundet peela kroppen och ansiktet.

Leave a Comment