Hur mycket kostar det att ha en personlig tränare?

En PT kostar mellan 500-1000kr i timmen beroende på var i Sverige du bor. Exakt hur mycket en personlig tränare kostar beror på flera faktorer som t. ex. Utbildning, erfarenhet, beläggning samt vilket gym ni tränar på.

Är det bra med personlig tränare?

Lyckas med din träning

Din PT hjälper dig att sätta hållbara och mätbara mål, hitta och behålla motivation och ger dig genomtänkta träningsupplägg för dina syften. Med en PT ökar dina chanser att vara igång med träning och gilla din träning också efter att den första beslutsamheten klingat ut.

Hur hittar man en PT?

Kolla upp hur länge den personliga tränaren har arbetat och vilka sorters kunder har denne hjälpt.
 1. 04 Tider och bokning. Kolla upp hur uppbokad personen är.
 2. 05 Kostnader. Kolla upp vad det är som ingår i priset för personlig träning.
 3. 06 Referenser. Be om referenser och eventuellt feedback från gamla och befintliga kunder.

Vad är en bra personlig tränare?

En motiverande person, personlig rådgivning i din träning och professionell hjälp är några nyckelegenskaper hos en personlig tränare. För att du ska lyckas med dina mål är detta några grundläggande byggstenar som krävs av den som ska hjälpa dig att nå dina mål.

LÄS DETTA  Vad kostar Allkort?

Hur mycket kostar det att ha en personlig tränare? – Related Questions

Hur mycket kostar en personlig tränare i månaden?

Priset varierar från 900-1900:-/månad beroende på hur mycket erfarenhet tränaren har. Mer högutbildade tränare och tränare med längre erfarenhet, med fler antal PT-timmar på sitt CV, kostar i regel mer per månad.

Kan man bli PT gratis?

Ovanligt att utbildningen är gratis och ger studiemedel

Skillnaden mot andra utbildningar till personlig tränare är att kursen är kostnadsfri precis som all utbildning på folkhögskola, och att du får studiemedel när du studerar.

Hur ska en bra tränare vara?

En bra tränare skapar en glädjefylld miljö, där alla drivs av en önskan och vilja att lära sig ännu mer varje dag. En bra tränare är snabb på att uppmärksamma varje litet framsteg. En bra tränare hjälper spelarna att själva uppmärksamma det.

Vad gör en bra tränare?

En bra coach tappar aldrig sitt fokus på att vara ledare. Du delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter vilket hjälper andra att nå sina egna personliga mål. Som coach kommer du oundvikligen styra någon form av organisation eller avdelning men det är viktigt att det auktoritära inte tar över.

Vad tjänar en PT i timmen?

Hur mycket tjänar en instruktör och personlig tränare? – Det beror på vilket ställe man jobbar på. Det är en enorm skillnad på lönen. Den kan variera mellan 190 och 400 kronor per timme som instruktör och från 400 till 700 per timme som personlig tränare.

Vad ska man tänka på som tränare?

 1. Idé
 2. Värderingar.
 3. Vision.
 4. Engagemang.
 5. Mod.
 6. Lärande.

Hur ofta personlig tränare?

Hur länge ska man träna med PT? Vi rekommenderar att spendera minst fem träningstillfällen med en PT, helst upp till 20 tillfällen så att man verkligen hittar sina rutiner och når de mål man har satt upp. Man kan träna hur ofta eller hur sällan man vill, men en gång i veckan brukar vara vanligt.

Hur mycket tjänar en personlig tränare?

Detta varierar beroende på arbetsplats och hur mycket du jobbar, men medellönen för en personlig tränare ligger enligt framtid.se på 30 400 kr i månaden enligt en sammanvägning av olika källor.

Hur skaffar man en personlig tränare?

Att söka på ett gym är bra. Be att få se intyg, ställ frågor och kolla om ni klickar, säger Ida Thunberg. Om man är nybörjare på Gym kan det vara bra med någon som hjälper till att göra övningarna rätt, hur ofta man ska träna och kanske har kostråd. Det är saker en bra PT, personlig tränare, ska kunna.

Vilken är den bästa PT online?

Hitta din nya online PT här
 • Private Training Online.
 • Mammafitness.
 • Thomas Berg.
 • Forever Fitness.
 • Caroline Nilsson.
 • Kerstin Rosenbom.
 • Sankt Jörgen Park.
 • Lofsangruppen.

Hur lång tid tar en PT utbildning?

PT-utbildningens omfattning

personlig tränare innebär 212 timmar lärarledd undervisning och ca 92 timmars självstudier, dvs totalt 304 timmar.

Leave a Comment