Hur mycket kostar det att ha en personlig tränare?

En PT kostar mellan 500-1000kr i timmen beroende på var i Sverige du bor. Exakt hur mycket en personlig tränare kostar beror på flera faktorer som t. ex. Utbildning, erfarenhet, beläggning samt vilket gym ni tränar på.

Hur mycket kostar PT Nordic Wellness?

395 kr. Vi mäter din vilopuls, kondition, styrka och rörlighet. Vi tar dina mått och kroppssammansättning i procent. Det tar ca 60 minuter.

Hur hittar man en PT?

Kolla upp hur länge den personliga tränaren har arbetat och vilka sorters kunder har denne hjälpt.
 1. 04 Tider och bokning. Kolla upp hur uppbokad personen är.
 2. 05 Kostnader. Kolla upp vad det är som ingår i priset för personlig träning.
 3. 06 Referenser. Be om referenser och eventuellt feedback från gamla och befintliga kunder.

Hur mycket kostar det att ha en personlig tränare? – Related Questions

Vad kan en PT hjälpa till med?

Din PT hjälper dig att sätta hållbara och mätbara mål, hitta och behålla motivation och ger dig genomtänkta träningsupplägg för dina syften. Med en PT ökar dina chanser att vara igång med träning och gilla din träning också efter att den första beslutsamheten klingat ut.

Vad känner en PT?

Personliga egenskaper

Har du ett stort intresse för träning, friskvård och hälsa och vill arbeta yrkesmässigt med olika kunder, så kan yrket personlig tränare vara rätt för dig.

Vad är PT test?

Utomlands kan beteckningen vara endast INR eller PT-INR. Markören analyserar det externa koagulationssystemet och mäter blodets förmåga att koagulera. Detta ger en indikation på blödningstid och leverns förmåga att syntetisera protein.

Hur lyckas man som PT?

5 tips till att bli en mer framgångsrik PT
 1. Välj en tillräckligt lång utbildning. Att vara personlig tränare är ett förtroendeuppdrag.
 2. Välj studier som är lärarledda. Vissa av ämnesstudierna till PT är krävande.
 3. Se till att få praktik.
 4. Lär dig helheten.
 5. Väj en bred utbildning.

Hur får man kunder som PT?

Skaffa PTkunder genom konsultationer
 1. Gå fram till personer i gymmet. Funkar absolut bäst enligt mig.
 2. Erbjud alla nya medlemmar på gymmet en konsultation som ingår i medlemskapet. Förmodligen gör redan det gym du jobbar på detta.
 3. Dela ut visitkort.
 4. Digitala erbjudanden.
 5. Be dina befintliga kunder bjuda in.

Vad tjänar en PT i timmen?

Hur mycket tjänar en instruktör och personlig tränare? – Det beror på vilket ställe man jobbar på. Det är en enorm skillnad på lönen. Den kan variera mellan 190 och 400 kronor per timme som instruktör och från 400 till 700 per timme som personlig tränare.

Är det värt att ha en PT?

En PT kan minska risken för skada. En skada kan förstöra ett träningsprogram och orsaka så mycket motgång att du kan förlora fart och din beslutsamhet att fortsätta träna. En bra tränare hjälper dig att göra övningar korrekt så att du inte kommer att skada dig själv.

Hur ofta ska man träna med PT?

Hur länge ska man träna med PT? Vi rekommenderar att spendera minst fem träningstillfällen med en PT, helst upp till 20 tillfällen så att man verkligen hittar sina rutiner och når de mål man har satt upp. Man kan träna hur ofta eller hur sällan man vill, men en gång i veckan brukar vara vanligt.

Vem är Sveriges bästa PT?

Pischa Strindstedt, 30 år, från Stockholm har blivit utsedd till Årets PT på Guldhjärtat 2016, vilket är träningsvärldens Oscarsgala. Hon driver sitt eget träningskoncept Wörkout, som innefattar träningsresor, bootcamps och personlig träning.

Leave a Comment