Hur mycket kostar det att laga en punktering på en cykel?

Personlig service Certifierade mekaniker Korta väntetider Reservdelar från kända varumärken
SERVICEPAKET
Punktering Inkl. slang. Pris/hjul 350 kr
Tubelessdäck Byte eller montering. Pris/hjul 400 kr
Däckskifte Pris/hjul 250 kr
Punktering barnvagn Exkl. slang. Pris/hjul 250 kr

Var kan man köpa cykel?

Cykel – Biketown.se

Biketown har ett stort utbud av cyklar online, från ledande varumärken till låga priser. Ska du köpa cykel, hos oss hittar du alla typer av cyklar, motionscykel till elitcykel, elcykel & hybridcykel till klassisk cykel, barncykel till vuxencykel, landsvägscykel till mountainbike osv.

Måste man serva elcykel?

P.g.a en högre vikt på ramen samt kraften som motorn genererar så utsätts vissa delar för hård belastning och kan behöva att bytas med tätare intervall jämfört med delar på en traditionell cykel. Vi rekommenderar att du servar din cykel var 6:e månad.

LÄS DETTA  Vad kan man göra på en kalas?

Hur mycket kostar det att laga en punktering på en cykel? – Related Questions

Kan en elcykel stå ute i regn?

Kan jag cykla på min elcykel i regnväder? Ja! Eldrivsystem av hög kvalitet är konstruerade för att tåla både regn och tvättvatten.

Kan en elcykel stå ute på vintern?

Om du normalt låter cykeln stå utomhus i ett garage eller skjul på vintern, måste du ta in batteriet om det ska bli kallare än 10°C – även om cykeln måste stå kvar ute. Detta gäller oavsett om du cyklar dagligen eller om cykeln har ställts undan för vintern.

Vad kostar det att serva en elcykel?

Priser: En service för en elcykel kostar 995kr. För reparationer gäller 1-4 arbetsdagar om aktuella reservdelar finns lagerförda. Om delar måste beställas, kan det ta några dagar till veckor beroende på leveranstid av delarna. Verkstaden är inte tillgänglig på helger.

Vad ingår i Elcykelservice?

Har du några frågor om cykelservice?

Prislista på Servicepaket.

  • Kontrollbesiktning av cykel.
  • Justering av kedjan och växlarna.
  • Smörjning av kedjan.
  • Justering av styr och vevlager.
  • Vi behov enklare riktning av monterat hjul.
  • Säkerhetskontroll av ringklocka, belysning och reflexer.
  • Kontroll och luftning av däcken.

Vad ingår i elcykel service?

För elcyklar ingår även översyn av batteri, motordrift och funktion för kontrollpanel. Dock räknas cykelns batteri som en slitdel. Det är därför extra viktigt att du tar väl hand om ditt batteri. För cyklar med stötdämpare ingår inte stötdämparservice, annat än vid leverans- eller fabrikationsfel.

Hur mycket tid sparar man med elcykel?

Man kan spara mycket tid med elcykel i storstaden, jämfört med bil. I ett test som Sustainable Innovation genomfört tog den 9,5 km långa resan till jobbet i Stockholms rusningstrafik knappt 22 minuter med elcykel, mot 46 minuter med bil. Dessutom är det klimatsmart att elcykla.

LÄS DETTA  Kan man åka skridskor på Mälaren?

Hur många är håller ett batteri till elcykel?

Man räkna man med att batteriet håller kapaciteten 3-6 år eller 800 laddningar. Har du ett kvalitetsbatteri från de kända leverantörerna, tex Bosch och Yamaha, kan du räkna med 7+ års livslängd eller 1000 laddningar.

Kan man öka hastigheten på en elcykel?

Precis som med en vanlig cykel är det du själv som bestämmer hastigheten. Själva motorn på elcykeln slutar hjälpa till när du kommit upp i 25 km/h, men du kan fortfarande trampa dig upp till en högre hastighet. Undantaget är så kallade Speedbikes som har en starkare motor och hjälper till upp till 45 km/h.

Hur lång tid tar det att cykla 1 mil på elcykel?

1 mil räknas ta 30-40 minuter och tre kilometer tar ofta inte mer är 10 minuter. Ju mer du cyklar desto mer kan du oftast trycka på vilket gör att du får upp farten en aningen och du kommer fram snabbare.

Hur många kalorier bränner man på att cykla 1 mil?

Beräknad förbrukad energi
5 minuter 37 Kalorier 441 Kalorier
10 minuter 74 Kalorier 882 Kalorier
15 minuter 110 Kalorier 1323 Kalorier
30 minuter 220 Kalorier 1764 Kalorier

Hur många är håller ett Cykelbatteri?

Batteriets hållbarhet kan variera en del, oavsett kommer batteriets kapacitet på elcykeln gradvis minska. Dock kan du räkna med att en direkt märkbar kapacitetsreducering inte kommer ske förrän efter 500–1000 laddcykler vilket du sällan kommer upp i förrän efter åtminstone tre år.

Leave a Comment