Hur mycket kostar en PT i timmen?

En PT kostar mellan 500-1000kr i timmen beroende på var i Sverige du bor. Exakt hur mycket en personlig tränare kostar beror på flera faktorer som t. ex. Utbildning, erfarenhet, beläggning samt vilket gym ni tränar på.

Är det värt att ha en PT?

En personlig tränare är lika användbar för en nybörjare som för någon med lång erfarenhet av träning. PT:n anpassar innehållet, övningarna och upplägget i träningspassen till din nivå och kapacitet för att hjälpa dig till nästa nivå, oavsett vilken nivå du startar på.

Hur mycket kostar en PT i timmen? – Related Questions

Hur många timmar är det på ett PT?

En heltidstjänst för en personlig tränare brukar räknas på mellan 100 – 120 timmar i månaden, och det är timmar man har ansvar att sälja in själv. – Många som utbildar sig till personlig tränare tror att kunder ska ges till dem, men sådant är inte fallen.

Hur många PT timmar?

Det råder inga tvivel om att en personlig tränare kan hjälpa dig att få effektiv träning. Dock är det ändå du som behöver göra jobbet! Veckan har 168 timmar – om du tränar effektiva pass med din PT två av dem har ändå det du gör de övriga 166 timmarna en stor inverkan på dina resultat.

Vilken PT Online är bäst?

Hitta din nya online PT här
  • Private Training Online.
  • Mammafitness.
  • Thomas Berg.
  • Forever Fitness.
  • Caroline Nilsson.
  • Kerstin Rosenbom.
  • Sankt Jörgen Park.
  • Lofsangruppen.

Vad kostar PT 2022?

PT-Online

1500kr i månaden. Här finns det självklart obegränsat med upplägg att välja på.

Vad kostar en PT utbildning?

Kostnaden för en PT-utbildning ligger på omkring 30 000 – 60 000 kr men beror på utbildare, vart i landet du går utbildningen och utbildningens omfattning. En PT-utbildning kan vara allt från tre veckor till sex månader lång. En utbildning till kostrådgivare brukar ligga på ungefär 15000-20000 kronor.

Vad kostar en PT på Friskis och Svettis?

PT 30 min / PT online 30 min
1 gång 499 kr/gång
5 gånger 474 kr/gång
10 gånger 449 kr/gång
20 gånger 424 kr/gång

Har sats klippkort?

I vårt lojalitetsprogram SATS Rewards kan du ta med dig en vän till träningen ett antal gånger per år, beroende på vilken nivå du är på. Läs mer om SATS Rewards här, och se dina förmåner i SATS-appen. Om du använt alla bring a friend-kuponger, kan din vän fortfarande köpa en drop-in träning när ni kommer till gymmet.

Är Friskis och Svettis gratis?

Kom hit och testa. Ditt första träningspass är alltid gratis. Vill du sen bli medlem köper du ditt träningskort här på nätet.

Vad kostar 10 kort på Friskis och Svettis?

Klippkort 10 ggr – 1400 kr

Gäller all träning på alla anläggningar. Kortet är personligt och är giltigt i 12 mån.

Kan man Provträna på Friskis och Svettis?

Kom hit och testa. Har du aldrig varit hos oss tidigare kan du provträna en hel vecka gratis. Kortet gäller från första träningstillfället och 7 dagar framåt. I provträningen ingår hela vårt utbud och du kan även boka dig på pass.

Kan man Provträna på sats?

Nu har du som är medlem på SATS möjlighet att bjuda med upp till 3 av dina vänner på en kostnadsfri provträningsvecka på SATS. Vill någon av dina vänner sedan bli medlem tar ni också gemensamt del av våra fina värvningspremier. Hämta dina KOMPISKORT i receptionen på ditt SATS träningscenter redan idag!

Vilket gym är dyrast?

Lyxgymmet i New York, som bland annat erbjuder privata rum för sina medlemmar, kostar 210 000 kronor om året (!). I paketerbjudandet, som kostar 20 000 kronor i månaden, får du tillgång till massage, näringsfysiologer, personliga tränare och en anläggning med de senaste maskinerna.

LÄS DETTA  Hur mycket kostar det att ha en personlig tränare?

Får man ob på SATS?

Kollektivavtalet som infördes hösten 2017 har inneburit högre lägstalöner, tillgång till flexpension och höjt ob-tillägg.

Får man Provträna på STC?

Prova oss nu!

Vi erbjuder en veckas provträning per person och år för alla som fyllt 16 år. Det kostar 100 kr och innefattar ett fysiskt träningskort som gör det enkelt att boka pass och träna under obemannade tider. Väljer du sedan att teckna ett medlemskap behöver du inte betala någon ny kortavgift.

Leave a Comment