Hur mycket kostar en PT per timme?

En PT kostar mellan 500-1000kr i timmen beroende på var i Sverige du bor. Exakt hur mycket en personlig tränare kostar beror på flera faktorer som t. ex. Utbildning, erfarenhet, beläggning samt vilket gym ni tränar på.

Hur hittar man en PT?

Kolla upp hur länge den personliga tränaren har arbetat och vilka sorters kunder har denne hjälpt.
 1. 04 Tider och bokning. Kolla upp hur uppbokad personen är.
 2. 05 Kostnader. Kolla upp vad det är som ingår i priset för personlig träning.
 3. 06 Referenser. Be om referenser och eventuellt feedback från gamla och befintliga kunder.

Hur mycket kostar en PT per timme? – Related Questions

Hur mycket kostar en PT på SATS?

Hos oss finns det fem olika nivåer på personliga tränare. De flesta av våra PTs ligger på nivå två där pris per timme är 650 kr (vid köp av 10 timmar). Det innebär att du kan ha en personlig tränare 2 gånger per vecka för den insparade kostnaden för skräpmat, kaffe, luncher på stan och kollektivtrafik.

Hur många timmar är det på ett PT?

En heltidstjänst för en personlig tränare brukar räknas på mellan 100 – 120 timmar i månaden, och det är timmar man har ansvar att sälja in själv. – Många som utbildar sig till personlig tränare tror att kunder ska ges till dem, men sådant är inte fallen.

Vilken PT Online är bäst?

Hitta din nya online PT här
 • Private Training Online.
 • Mammafitness.
 • Thomas Berg.
 • Forever Fitness.
 • Caroline Nilsson.
 • Kerstin Rosenbom.
 • Sankt Jörgen Park.
 • Lofsangruppen.

Vad kostar PT 2022?

PT-Online

1500kr i månaden. Här finns det självklart obegränsat med upplägg att välja på.

Vad kostar en Kostschema?

PT online & kostschema medium 4500kr

Kostschema medium som är individanpassat med 28st måltider för 7 dagar. Träningsschema medium med valfri split utifrån hur ofta du tränar och dina mål. Träningsschemat innehåller övningar med set, reps, vikt.

Hur mycket kostar PT Nordic Wellness?

395 kr. Vi mäter din vilopuls, kondition, styrka och rörlighet. Vi tar dina mått och kroppssammansättning i procent. Det tar ca 60 minuter.

Får man ob på Nordic Wellness?

I övrigt hade jag inte rekommenderat att jobba på Nordic Wellness eftersom man inte får OB, ingen friskvårdsbidrag (gratis gymkort men man är låst till Nordic Wellness), dålig lön och man får ingen uppskattning eller feedback från ledningen när man gör bra ifrån sig.

Vad kostar träning på recept?

Far-kort för dig med träning på recept

I kortet ingår all träning på 16 anläggningar, ute och digitalt. Du kan välja bland 70 olika träningsformer och i gymmet finns gratis tränarhjälp för att komma igång eller vidare. FaR-kortet kostar 800 kr och gäller i tre månader.

Vem har rätt till fysisk aktivitet på recept?

Alla som behöver fysisk aktivitet för att förebygga eller behandla en sjukdom kan få FaR.

Vem får förskriva fysisk aktivitet på recept?

Ett FaR® kan förskrivas av läkare, sjuksköterskor, fysioterapeuter eller annan legitimerad vårdpersonal. De ger förslag på träning som är lämplig beroende på diagnos, personligt intresse och livssituation.

Vem betalar för FaR?

Aktiviteter som ordinerats på recept bedrivs utanför sjukvården och eventuella kostnader ingår inte i högkostnadsskyddet för sjukvård. En del aktivitetsarrangörer erbjuder dock ett lägre pris för deltagare med recept. Det är alltså du själv som betalar aktivitetsavgiften.

Vad krävs för att få FaR?

Du som behöver stöd med att öka din fysiska aktivitet kan få Fysisk aktivitet på Recept, förkortat FaR. Du kan få FaR av all legitimerad personal inom hälso-och sjukvården. Behandlingen med FaR består av tre delar: Samtal om fysisk aktivitet utifrån de förutsättningar och önskemål du själv har.

Leave a Comment