Hur mycket kostar ett månadskort?

Den 4 januari 2022 kommer SL att höja sina biljettpriser för månadskort, rapporterar SVT Nyheter. Ett månadskort för vuxna kommer då att höjas med 20 kronor, till 970 kronor i månaden, och med 10 kronor till 650 kronor för reducerat pris.

Vad kostar 30 dagars SL-kort 2022?

Enligt tidigare beslut av Regionfullmäktige ska den genomsnittliga prisnivån höjas med 2 procent, priset på enkelbiljetter ska bibehållas på 2021 års nivå samt att priset på 30-dagarsbiljett höjs till 970 kronor.

Hur mycket kostar ett månadskort? – Related Questions

Hur mycket kostar SL kort för en månad?

Priset blir lägre per månad om du jämför med att köpa månadskort direkt hos SL som kostar 970 kronor.

Hur funkar SL månadskort?

Så köper du 30-dagarsbiljett i appen

Ladda ner (eller uppdatera) appen SL Reseplanerare och biljetter i App store eller Play butik. Gå till fliken ”Biljett” och välj 30-dagarsbiljett. Välj vuxen eller rabatterad och gå till betalning. Du kan betala med betalkort eller Swish.

Hur mycket höjs SL-kortet 2023?

1 000-kronorsvallen för SL-kortet kommer inte att sprängas under nästa år, det lovar det nya regionstyret bestående av S, C och MP. Under 2023 kommer det nuvarande priset för ett ordinarie månadskort att ligga kvar.

När lönar sig SL månadskort?

Pendlar fyra dagar i veckan eller varje dag

Pendlar man minst fyra dagar i veckan lönar det sig alltid att köpa vår allra vanligaste biljett för 30 dagar. Den som glömt var man lagt sitt gamla SL Access-kort kan sluta leta direkt. Det går numera att köpa 30-dagarsbiljetten i appen.

Vad kostar ett månadskort på SL för pensionärer?

Priset på SL-kortet i Stockholm för pensionärer är 650 kronor/månad.

Hur köper man månadskort på SL?

  1. Köp enkelbiljett genom att blippa ditt betalkort.
  2. Köpa biljett med appen.
  3. Biljett över disk.
  4. Webbutiken.
  5. Biljettautomater.
  6. SL-stolpar.
  7. På spårvagnen.
  8. Det gröna SL-kortet.

Hur får man gratis SL-kortet?

I år blir det extra lätt för ungdomar i Stockholms län att ta sig till sina sommarlovsaktiviteter. Region Stockholm har beslutat att dela ut SL-kort till alla ungdomar, födda 2004 – 2010, som är folkbokförda i Stockholms län. Biljetten gäller under sommarlovet, dygnet runt fram till och med den 31 augusti 2022.

LÄS DETTA  Vem vann Girot?

Hur funkar 30 dagars biljett?

30-dagarsbiljetten är perfekt för dig som pendlar eller reser ofta. Med biljetten åker du hur mycket du vill under 30 dagar.

Hur du använder 30-dagarsbiljetten

  1. Du behöver börja använda biljetten inom 365 dagar efter inköp.
  2. 30-dagarsbiljetten kan inte användas av flera resenärer samtidigt.

Hur köper man 30 dagars biljett SL?

Köp din 30dagarsbiljett direkt i appen | SL.

Måste man Blippa månadskort SL?

De biljetter utan fast starttidpunkt som du har på ditt SL-kort startar du genom att blippa kortet på den gröna läsaren. För periodbiljetter utan fast startdatum i SL-appen och enkelbiljetter i SL-appen gäller att du själv startar biljetten genom att aktivera den i appen.

Vad kostar 10 30 biljett SL?

Biljetten gäller för obegränsat resande i SL-trafiken under tio valfria resdagar inom loppet av en 30-dagarsperiod. Biljetten kommer att kosta 710 kr (helt pris) respektive 480 kr (rabatterat pris). Från och med idag öppnas också möjligheten för Travis-användare att köpa SLs traditionella 30-dagarsbiljett.

Vad kostar SL biljett vuxen?

Enkelbiljett kostar 31 kr/person med ett SL Accesskort. Periodbiljetter kan laddas på ett SL Access kort eller köpas som pappersbiljett. Samtliga biljetter kan köpas på Pressbyrån eller andra återförsäljare för SL biljetter.

Hur funkar gröna SL-kortet?

Med det nya gröna SL-kortet köper man i stället ett antal biljetter – upp till 20 stycken – det blir mindre huvudräkning och inga småbelopp kvar på kortet. Från 10 maj går det att ladda det gröna kortet med enkelbiljetter i spärrkiosker och hos SL:s ombud, i höst går det även i SL-appen.

LÄS DETTA  Vad är en bra tid för Vasaloppet?

Hur mycket kostar ett busskort?

Enkelbiljett kommun 26 kr. 24-timmarsbiljett kommun 52 kr. 10-resorsbiljett kommun 210 kr. 30-dagarsbiljett kommun 630 kr.

Vad finns det för olika SL kort?

Gröna SLkort och reskassa till Access-kort

Nedan kan du dels köpa reskassa till Access-kort och dels köpa gröna SLkort (ej förladdade). Biljetter till gröna SLkort köps separat.

Leave a Comment