Hur mycket kostar ett pass på Friskis och Svettis?

Autogiro – betala månadsvis
Allkort 12 månaders bindning ungdom/senior 329 kr/mån 259 kr/mån
Autogiro utan bindningstid* ungdom/senior 439 kr/mån 389 kr/mån

Kan man Provträna på Friskis och Svettis?

Kom hit och testa. Har du aldrig varit hos oss tidigare kan du provträna en hel vecka gratis. Kortet gäller från första träningstillfället och 7 dagar framåt. I provträningen ingår hela vårt utbud och du kan även boka dig på pass.

Vad kostar ett årskort på Friskis?

Gympriser som gäller för 7 gymkedjor i Sverige

Intrim: Träna från 369 kr/mån. Nordic Wellness: Träna från 345 kr/mån. Puls och träning: Träna från 299 kr/mån. Friskis och Svettis: Träna från 279 kr/mån.

Hur mycket kostar ett pass på Friskis och Svettis? – Related Questions

Hur mycket kostar gymkort per månad?

Alla anläggningar, månadskort, gym och gruppträning: 445kr/mån. 395 kr/mån för endast gym. En klubb, månadskort, gym och gruppträning: 395 kr/mån. 345 kr/mån för endast gym.

Vad kostar ett träningskort?

299 kr/mån | 3588 kr/år. Detta kommer med kortet: Detta ingår i ditt kort: ✔ Alla Expressklubbar.

Kan man köpa årskort?

Res obegränsat under ett år i valfri klass på alla våra dag- och nattåg för 73 100 kronor. Kom ihåg att du alltid måste boka plats i förväg om du reser med SJ Snabbtåg och SJ Nattåg! Är du medlem i SJ Prio får du 81 000 SJ Prio-poäng vid köp av Årskort Guld.

Hur mycket kostar gymkort på Wellness?

Wellness Studio debiterar varje år en årsmedlemsavgift om 250 kr. För 6 månader 125 kr.

Vad kostar ett 10 kort på Nordic Wellness?

Vi säljer 10-kortet i våra receptioner för 999kr.

Är det olagligt att använda någon annans gymkort?

Nej, både medlemskap och träningskort i föreningen är personliga och får inte användas av någon annan än kortinnehavaren. Utlåning av medlemskap eller träningskort är inte tillåtet och kan leda till avstängning.

Kan man komma in på Nordic Wellness utan kort?

Medlem är skyldig att alltid medföra sitt medlemskort under vistelsen på klubben även under träning, så att detta kan uppvisas vid eventuell kontroll. Vid ej medfört medlemskort tas en administrativ avgift ut för inpassering till gymmet. Inpassering utan medlemskort kräver även uppvisande av giltig legitimation.

Får man ha hund på gymmet?

Gym som tillåter hundar.

Switch Lifestyle Gym är ett litet personligt gym där de erbjuder gruppträning, mammaträning, pappaträning, kampsport samt en stor dos motivation. På detta gym är även barn och hundar välkomna att hänga med! Switch har funnits ett tag och började i Södermalm med personlig träning.

Varför får man inte använda kalk på gym?

Varför är det förbjudet att använda kalk på vissa gym? Många gym förbjuder användandet av kalk i pulverform eller som block för att det smutsar ner och lämnar vitt damm efter sig. Kalken kan också skada gymutrustningen och fastna på golv och mattor.

Leave a Comment