Hur mycket kostar First Class Gym?

Träna med en PT från First Class PT från 199 kronor per månad! Välj själv om du vill träna i centrum eller med en personlig tränare i Hyllie, en PT i Vellinge eller med en PT i Limhamn.

Vad är Sveriges bästa gym?

Legendary Gym – Vinnare av titeln Sveriges Bästa Gym 2021

Uppskattar du som medlem ett gym som är rent och snyggt med ordning och reda, där utrustningen är väl underhållen och där stämningen bland medlemmarna är på topp har du hittat rätt!

Vilket gym är störst i Sverige?

De senaste 2 åren har Nordic Wellness vuxit med 50 klubbar och idag finns 167 klubbar över landet. Det gör Nordic Wellness till den största träningskedjan i Sverige.

Hur mycket kostar First Class Gym? – Related Questions

Vilket gym är dyrast?

Lyxgymmet i New York, som bland annat erbjuder privata rum för sina medlemmar, kostar 210 000 kronor om året (!). I paketerbjudandet, som kostar 20 000 kronor i månaden, får du tillgång till massage, näringsfysiologer, personliga tränare och en anläggning med de senaste maskinerna.

LÄS DETTA  What is FTP pass?

Vilket gym är mest prisvärt?

Om du vill ha ett prisvärt alternativ som fungerar för alla så är Nordic Wellness gymmet för dig. Pris: 499 kronor per månad, inkluderar tillgång till alla gym och anläggningar.

Vilken är den största gymkedjan i Sverige?

Actic är nu största gymkedjan i sverige då vi sprungit förbi sats! För vi e så bra!!!! Tack alla som tränar så flitigt hos oss! Actic är en rikstäckande träningskedja med drygt 100 anläggningar i Sverige, och över 215 000

Vilket gym har flest anläggningar?

Nordic Wellness är en av Sveriges största träningskedjor med 300 klubbar i Sverige!

Hur många 24 7 gym finns i Sverige?

Fitness24Seven är en gymkedja med över 230 gym i Sverige, Norge, Finland, Polen, Colombia och Thailand grundad av Christian Ask.

Hur många Sats gym finns i Sverige?

Hos oss hittar du: 250 gym i Norden. 120 olika gruppträningsklasser. 450 certifierade personliga tränare.

Vad kostar en månad på SATS?

Med bindningstid: 1149 kronor. Utan bindningstid: 1249 kronor ℹ️ Om du redan har haft en bindningstid som löpt ut, kommer du inte att få en ny bindningstid när du ändrar ditt medlemskap.

Får man Provträna gratis på SATS?

Nu har du som är medlem på SATS möjlighet att bjuda med upp till 3 av dina vänner på en kostnadsfri provträningsvecka på SATS. Vill någon av dina vänner sedan bli medlem tar ni också gemensamt del av våra fina värvningspremier. Hämta dina KOMPISKORT i receptionen på ditt SATS träningscenter redan idag!

Måste man ha skor på SATS?

Du får inte vara barfotapå träningsytan. Ska du delta i gruppträning där vi rekommenderar att träning sker barfota ber vi dig ha strumpor eller skor på fötterna när du går till och från salen. Använd en handduk att sitta på när du bastar.

Hur gammal får man vara på SATS?

Under 18 år? Hos oss kan du träna från 11 års ålder! Ungdomsmedlemmar i åldern 11-14 år får 50% rabatt på sitt medlemskap och måste alltid träna med en vårdnadshavare. För ungdomsmedlemmar i åldern 15-17 år erbjuder vi 20% rabatt och du kan träna på egen hand.

Är SATS värt det?

Sats. Sats vill erbjuda modern och funktionell individuell träning, personliga tränare och gruppträningsklasser i de största städerna i Sverige, men finns också i övriga Norden. I medlemskapet ingår också onlineträning för att kunna träna hemma. Alla anläggningar, 12 månader: 679 kr/månad.

Vad tjänar en chef på gym?

Marknadslönen för platschef (filialchef, kontorschef) ligger 2022 mellan 38 000 och 48 000 kronor per månad vid en lägre svårighetsnivå. Vid en högre svårighetsnivå ligger marknadslönen på 44 000 kronor och uppåt.

Vart är det billigast att gymma?

Gympriser som gäller för 7 gymkedjor i Sverige
  • SATS: Träna från 599 kr/mån.
  • Actic: Träna från 449 kr/mån.
  • Intrim: Träna från 369 kr/mån.
  • Nordic Wellness: Träna från 345 kr/mån.
  • Puls och träning: Träna från 299 kr/mån.
  • Friskis och Svettis: Träna från 279 kr/mån.
  • Fitness 24Seven: Träna från 199 kr/mån.

Leave a Comment