Hur mycket tjänar en biträdande rektor?

Rektorer i grundskola och gymnasium har en lön på mellan 49 500–79 000 kr per månad. En biträdande rektors lön varierar mellan 41 000 och 59 000 kr per månad och en rektor i förskolan mellan 44 500 och 59 800 kr per månad.

Vad gör en rektor på förskola?

Rektorn har en lagreglerad befogenhet att leda och samordna det pedagogiska arbetet vid förskolan eller skolan. Rektorn har också mandat att besluta om förskolans eller skolans inre organisation och resursfördelning samt fatta de beslut och utöva det ansvar som framgår av skollagstiftningen och andra författningar.

Finns det jobb i Stockholm?

Just nu har vi 2753 jobbannonser. HAVI söker dig som är en driven och duktig C/CE-chaufför till vår anläggning i Tumba. Om tjänsten En av våra innesäljare har gått vidare inom Cramo och nu behöver vi förstärka vårt ALFAKOMP AB söker servicetekniker, både erfarna från likande arbeten, eller nyutexaminerade exv.

LÄS DETTA  Hur berättar man att man har känslor för någon?

Hur mycket tjänar en biträdande rektor? – Related Questions

Vilka jobb saknas i Sverige?

Störst brist på arbetskraft i framtiden:
  • IT-yrken.
  • Förskollärare.
  • Grundskollärare.
  • Gymnasielärare i yrkesämnen.
  • Läkare.
  • Sjuksköterskor.
  • Specialpedagoger.
  • Tandläkare.

Är det svårt att hitta jobb i Stockholm?

Oftast är det stor konkurrens om jobben som inte kräver någon direkt utbildning. Därför lönar det sig många gånger att ta den långa vägen till arbetsmarknaden, det vill säga att gå en utbildning inom ett yrkesområde med goda jobbmöjligheter. Till exempel har många företag svårt att hitta CNC-operatörer.

Är det lätt att få jobb i Stockholm?

Prognosen visar att det överlag kommer det att finnas goda chanser till jobb inom många olika yrken, då det fortfarande är brist på utbildad personal. Detta gäller främst yrken som kräver en utbildning, gärna en yrkesutbildning på gymnasiet eller på högskolan.

Hur ser arbetsmarknaden ut i Stockholm?

Arbetsmarknaden i Stockholm fortsätter att vara god de närmaste åren med hög efterfrågan på arbetskraft. Under 2019 och 2020 beräknar Arbetsförmedlingen att det skapas 43 000 nya jobb. Enligt Arbetsförmedlingens prognos ökar antalet sysselsatta i åldrarna 16-64 år i med 23 000 personer eller 1,9 procent under 2019.

Hur många jobb finns det i Stockholm?

Arbetsförmedlingen räknar med att antalet nya jobb under 2019 kommer bli 19 000. Stockholms arbetsmarknad är omfattande och här finns jobb som både kräver kortare och längre utbildning.

Varför ska man flytta till Stockholm?

Fördelarna med en storstad

Eftersom Stockholm är Sveriges största stad är möjligheterna givetvis fler här än i andra svenska orter. Här finns företag i alla storlekar som letar efter arbetskraft och ett nöjesutbud som är svårslaget.

LÄS DETTA  Vad kostar det att träna på puls och träning?

Var ska man inte bo i Stockholm?

Ett område som tidigare fått höga poäng är Västra Kungsholmen, men där är experterna nu något mer pessimistiska, och området tappar hela fyra placeringar jämfört med Fastighetsvärldens gallup för tre år sedan. Plac. De 20 områdena Stockholmsområdet som ingick i Fastighetsvärldens gallup.

Är Stockholm tryggt?

I Stockholms stads senaste medborgarundersökning svarade 63 procent att Stockholm är en trygg stad att leva i – 6 procentenheter färre än 2018. Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet.

Hur mycket kostar det att bo i Stockholm?

Läget och den höga standarden motiverar höga hyror, enligt Stockholmshem. En etta på 37 kvadratmeter kostar 9532 kr i månaden En trea på 77 kvadratmeter kostar 15970 kr/månad. Den dyraste lägenheten, en femma på 110 kvadrat, kostar 22 776 kronor i månaden. Av de 192 nya hyresrätterna är 138 st.

Hur mycket behöver man tjäna för att bo i Stockholm?

För en genomsnittlig fyra i Stockholmsregionen krävs det drygt 850 000 kr på kontot och minst 80 000 kr i månadsinkomst. För en etta behöver du istället ha 45 000 kr i månadsinkomst och 485 000 kr tillgängligt på ditt konto.

Vart kan man sova gratis i Stockholm?

Direkt stöd på natten. Genom uppsökande arbete under eftermiddagar, kvällar och nätter finns Stockholms Stadsmission Uppsökarteam på gator och torg, i tunnelbanan och i parker, för dig som lever i akut hemlöshet. Direktnummer till Stockholms Stadsmission Uppsökarteam: 020-78 78 60.

Var är det dyrast att bo i Stockholm?

Och de dyraste adresserna i Sverige

Villavägen i Danderyd utanför Stockholm är den gata i Sverige som har högst genomsnittspris på bostäder, hela 18 830 000 kr. På andra plats kommer Majvägen i Bromma, 18 111 667 kr, följt av Drakskeppsvägen i Täby, 17 335 714 kr och Constantiavägen på Lidingö, 16 956 250 kr.

LÄS DETTA  Vad finns det för uppvärmningar?

Leave a Comment