Hur säger man upp medlemskap Fitness24Seven?

Om du har ett månadsabonnemang kan du avsluta det på något av våra gym under bemannade tider eller, på Mina sidor.

Hur avslutar jag mitt gymkort?

Du är skyldig att betala under hela bindningstiden även om du slutar använda medlemskapet eller flyttar. Gym får ha högst 12 månaders bindningstid. Om du har ett avtal med längre bindningstid kan du kräva att få avsluta avtalet efter 12 månader. Det gäller även om det står i villkoren att bindningstiden är längre.

Är det bindningstid på 24 7?

När du tecknar löpande medlemskap på Fitness24Seven är det alltid utan bindningstid. Det innebär att du kan bestämmer själv hur länge du vill vara medlem hos oss. Uppsägningstiden är 2 månader, plus resterande dagar i den nuvarande månaden.

Kan man pausa Fitness 24 7?

En frysning eller paus kan göras på något våra gym under bemannade tider. Vi har i dagsläget två alternativ för frysning. Upp till 12 månader för en engångskostnad på 199 kronor. Upp till 3 månader för en engångskostnad på 79 kronor (kan göras max 1 gång per år).

LÄS DETTA  Hur mycket kostar det att ha en personlig tränare?

Hur säger man upp medlemskap Fitness24Seven? – Related Questions

Hur lång uppsägningstid sats?

Uppsägningstiden är en (1) månad, och uppsägningen träder i kraft efter utgången av följande månad.

Vad kostar 24 7 i månaden?

Fri startavgift.

Träna när du vill på över 250 gym. Dygnet runt – allt på ett kort. Gäller endast nya medlemmar, som ej varit medlemmar senaste 12 månaderna, vid köp av löpande månadsabonnemang (ord.pris 279 kr/mån, student och pensionär 249 kr/mån).

Kan man pausa sitt gymkort?

Du har möjlighet att frysa ditt träningskort med ett intyg, under kortets giltighetstid, i upp till tolv månader. Det går inte att frysa träningskortet retroaktivt. På intyget ska det framgå: namn och personnummer.

Kan man pausa sats kort?

Våra medlemmar, som på grund av särskilda omständigheter inte kan utnyttja sitt medlemskap under viss tid, kan frysa sitt medlemskap kostnadsfritt mot intyg. Frysning av medlemskap vid skada, sjukdom, graviditet, studier, värnpliktsjtänstgöring eller jobb på annan ort ges med minst 30 dagar och längst med 365 dagar.

Vilken tid på dagen är det minst folk på gymmet?

I Rollsbo är det som lugnast i gymmet alla dagar mellan kl. 04-08, mellan kl. 12-16 och från kl. 19-24.

Vad händer om man glömmer sitt gymkort?

Om du glömt ditt medlemskort spärras det, du får dock träna vid detta tillfälle. Spärren upphör och du kan träna igen när du visar upp ditt medlemskort i receptionen. Kan du inte visa upp ditt kort måste du lösa ett nytt till en kostnad av 100 kr.

Vad händer om man stannar på gymmet efter stängning?

Det är viktigt att lämna gymmet i tid innan vi stänger för dagen. Om du blir kvar efter stängning och larmet går, debiteras du utryckningsavgiften. 20. Nordic Wellness tar avstånd från alla former av sexuella trakasserier, kränkande särbehandling och hot och våld.

Får man Gymma utan tröja på STC?

Du behöver inte göra något alls, utan kan träna på som vanligt på din träningsanläggning. Vad händer med mitt pris? STC kommer inte att ändra ditt pris i samband med övergången.

Får man vara barfota på gym?

Får man träna barfota? Enda gången som du får vara barfota på gymmet är under yogaklasser – eller liknande pass.

Får man ha Sportbh på gym?

Att träna i t. ex. sport-bh är ok så länge det inte stör någon annan medlem eller personal.

Leave a Comment