Hur säger man upp medlemskap Fitness24Seven?

Om du har ett månadsabonnemang kan du avsluta det på något av våra gym under bemannade tider eller, på Mina sidor.

Är det bindningstid på 24 7?

När du tecknar löpande medlemskap på Fitness24Seven är det alltid utan bindningstid. Det innebär att du kan bestämmer själv hur länge du vill vara medlem hos oss. Uppsägningstiden är 2 månader, plus resterande dagar i den nuvarande månaden.

Kan man pausa 24 7 kort?

En frysning eller paus kan göras på något våra gym under bemannade tider. Vi har i dagsläget två alternativ för frysning. Upp till 12 månader för en engångskostnad på 199 kronor. Upp till 3 månader för en engångskostnad på 79 kronor (kan göras max 1 gång per år).

LÄS DETTA  Vad kan man göra för aktiviteter med barn?

Hur säger man upp medlemskap Fitness24Seven? – Related Questions

Hur pausar man sitt gymkort?

Du kan frysa ditt träningskort:
  1. Utan intyg i upp till 60 dagar vid ett tillfälle under kortets giltighetstid.
  2. Med intyg i upp till 12 månader vid skada, sjukdom, graviditets- och/eller förlossningskomplikationer.
  3. Med intyg i upp till 12 månader vid arbete, studier och militärtjänstgöring på annan ort.

Är det olagligt att använda någon annans gymkort?

Nej, både medlemskap och träningskort i föreningen är personliga och får inte användas av någon annan än kortinnehavaren. Utlåning av medlemskap eller träningskort är inte tillåtet och kan leda till avstängning.

Kan man pausa sats kort?

Våra medlemmar, som på grund av särskilda omständigheter inte kan utnyttja sitt medlemskap under viss tid, kan frysa sitt medlemskap kostnadsfritt mot intyg. Frysning av medlemskap vid skada, sjukdom, graviditet, studier, värnpliktsjtänstgöring eller jobb på annan ort ges med minst 30 dagar och längst med 365 dagar.

Vad kostar ett årskort på 24 7?

Köp ett årskort – träna i 12 månader – för endast 3695 kr och startavgift på 249 kr. Allt ingår i årskortet – gym, gruppträning, onlinepass och utomhuspass. Träna dygnet runt på 250 gym.

Vad kostar 24 7 gym?

Fri startavgift.

Träna när du vill på över 250 gym. Dygnet runt – allt på ett kort. Gäller endast nya medlemmar, som ej varit medlemmar senaste 12 månaderna, vid köp av löpande månadsabonnemang (ord.pris 279 kr/mån, student och pensionär 249 kr/mån).

Hur tar man sig in på 24 7?

När ett gym är obemannat behöver du ditt medlemskort för att komma in på gymmet. Vi har en sluss i anslutning till varje gym. Blippa ditt kort på utsida av slussen och ställ dig i slussen. När dörren bakom dig är stängd lägger du det finger som du registrerade vid ditt medlemskapsköp på läsaren samt ditt medlemskort.

LÄS DETTA  Vad får man köpa för friskvårdsbidrag?

Vem äger 24 7?

Fitness24Seven
Historia
Ägare Christian Ask
Moderbolag TwentyfourSevengroup AB
Övrigt
Webbplats https://se.fitness24seven.com/

Vad händer om man går in på ett gym utan kort?

Medlem är skyldig att alltid medföra sitt medlemskort under vistelsen på klubben även under träning, så att detta kan uppvisas vid eventuell kontroll. Vid ej medfört medlemskort tas en administrativ avgift ut för inpassering till gymmet. Inpassering utan medlemskort kräver även uppvisande av giltig legitimation.

Hur länge är 24 7 bemannat?

Här kan du få svar på de vanligaste frågorna eller ställa dina egna. Sök gärna först på det du undrar över innan du gör ett eget inlägg. Kundtjänsten är bemannad måndag-fredag mellan kl 08.00-17.00 helgfria vardagar.

Kan man Provträna på 24 7?

Absolut! Kom in till något av våra gym under bemannade tider så hjälper vi dig att komma igång! Om du bara vill träna en gång, kostar engångsträning 99 kr per tillfälle*.

Har alla 24 7 Tjejgym?

På nästan alla gym har vi ett separat tjejgym. Det är en egen avdelning inne på gymmet dit endast tjejer har tillgång. Gymmet är designat för att du ska känna dig så bekväm som möjligt, träffa träningskompisar och fokusera på att uppnå dina hälso- och träningsmål. Självklart ingår tjejgym alltid i medlemskapet.

Vilket är det billigaste gymmet?

Gympriser som gäller för 7 gymkedjor i Sverige

Nordic Wellness: Träna från 345 kr/mån. Puls och träning: Träna från 299 kr/mån. Friskis och Svettis: Träna från 279 kr/mån. Fitness 24Seven: Träna från 199 kr/mån.

Hur kan man Gymma gratis?

Provträna en vecka – så funkar det

Leave a Comment