Hur ser jag när mitt abonnemang går ut?

Om du loggar in på Mina Sidor på Telia.se så kan du där se hur lång bindningstid du har. Klicka på det aktuella telefonnumret som finns på första sidan och på nästa sida så har du en länk som heter: Visa/Lägg till bindningstid. Där ser du din bindningstid.

Har mitt abonnemang gått ut?

När din bindningstid har gått ut förlängs inte ditt abonnemang automatiskt. Din uppsägningstid är fortfarande tre månader även om din bindningstid gått ut. Månadskostnaden kan komma att ändras när bindningstiden har löpt ut.

När går mitt Telia abonnemang ut?

För att se hur lång bindningstid du har kvar på ditt abonnemang kan du logga in på Mitt Telia . Antingen på webben eller i appen. Hur lång uppsägningstid har jag? För att se hur lång uppsägningstid du har kvar på ditt abonnemang kan du logga in på Mitt Telia .

LÄS DETTA  Hur skriver man en motion till ett årsmöte?

Hur ser jag när mitt abonnemang går ut? – Related Questions

Vad händer när abonnemanget går ut Telia?

Om du tecknar ett abonnemang som är bundet i 24 månader så fortsätter abonnemanget att löpa vidare med tre månaders uppsägningstid efter bindningstiden. Om du inte vill ha kvar abonnemanget kan du kontakta oss för att avsluta det.

När stänger Telia av abonnemanget?

När förfallodagen är passerad med ca 10 dagar så skickar Telia en påminnelse (50 kr), sedan kommer ett inkassokrav (160 kr), sedan stängs telefonen.

Hur lång bindningstid har Telia?

Uppsägningstid och bindningstid gäller enligt det avtal du har tecknat med Telia. För de flesta tjänster gäller en månads uppsägningstid. Om du vill säga upp tjänster i samband med utlöpande bindningstid är det därför viktigt att du meddelar oss en månad innan så sker. Läs mer om uppsägningstid i våra Allmänna villkor.

Hur länge håller ett abonnemang?

Bindningstiden för ett konsumentavtal får inte vara längre än 24 månader. Ett avtal med 24 månaders bindningstid kan inte förlängas med ytterligare bindningstid. Om avtalet har kortare bindningstid än 24 månader kan det förlängas så länge den maximala bindningstiden inte överskrids.

När kan mån förlänga sitt abonnemang hos Telia?

“Mindre än tre månader kvar av bindningstiden” räknas efter datum och inte efter 90 dagar. Är du som exempel bunden till 2011-09-27 kan du därmed göra en förlängning som tidigast 2011-06-28, det vill säga från och med idag.

Måste man säga upp sitt gamla abonnemang?

Din tidigare operatör kan ta betalt av dig även efter bytet om du har bindningstid, uppsägningstid eller tilläggstjänster kvar, eftersom dina skyldigheter enligt avtalet med din operatör inte upphör automatiskt för att du byter till en ny operatör. Du behöver därför själv säga upp dina avtal med din tidigare operatör.

Hur säger jag upp mitt abonnemang på Telia?

Ta kontakt med Telia och klaga skriftligen exempelvis via mejl. På så sätt har du bra bevisning för att du har klagat och vad du har klagat på. Ange också vad du anser är en lämplig ersättning i ditt enskilda fall alternativt om du anser att du har rätt att avsluta avtalet utan kostnad även fast du har bindningstid.

Kan Telia ändra mitt abonnemang?

Med högst tre månader kvar av bindningstiden kan du binda om dig generellt, annars måste du begära slutfaktura och betala av resterande bindningstid för att kunna binda dig på nytt. Det brukar ju gå att byta till dyrare abonnemang även vid bindningstid. Det tjänar ju Telia på.

Måste jag säga upp mitt abonnemang?

Om du också har en avtalad uppsägningstid innebär detta att du behöver säga upp avtalet minst en till tre månader innan bindningstiden upphör. Du är alltså betalningsskyldig under hela bindningstiden. Om du inte vet om du har bindningstid bör du kontrollera det med operatören innan du säger upp avtalet.

Måste man byta simkort om man byter abonnemang?

Ja, rätten att ta med dig ditt nummer när du byter operatör gäller ändå. Om din mobiltelefon är operatörslåst är den låst till en särskild operatör. Om du byter operatör får du ett nytt SIM/USIM-kort. Det kan inte användas i den låsta telefonen förrän den låsts upp.

LÄS DETTA  Hur mycket kostar att gå på gym?

Vilka kanaler försvinner Telia?

På grund av pågående avtalsförhandling så har kanalerna TV3, TV6, TV8, TV10 och V sport Extra ersatts av kanalerna C More First, C More Hits, C More Stars, C More Series och SF-kanalen.

När lägger Telia ner fasta nätet?

Senast 2026 kommer hela kopparnätet vara avvecklat. Kunder anslutna till kopparnätet behöver därför beställa nya, moderna och framtidssäkra lösningar via Telia eller annan operatör. Läs mer om Framtidens nät nedan, eller gå direkt till våra erbjudanden för privat- och företagskunder.

Vad har hänt med Telia?

Trots ett sämre resultat och kassaflöde än väntat för helåret 2022 håller Telia sitt utdelningsgolv på 2 kronor per aktie. Minskade investeringar och fortsatt tillväxt väntas 2023 leda till att bolaget hämtar igen lite av tappet, men:”Vi behöver göra mer för att möta motvindarna”, säger vd Allison Kirkby.

Är Telia Play gratis?

Telia Play-appen finns för såväl Android som iOS och AppleTV, och har stöd för både AirPlay och Chromecast om du vill streama från mobilen eller surfplattan till din tv. Just nu ingår en fri månad och en gratis hyrfilm när man testar tjänsten.

Leave a Comment