Kan barn träna på Actic?

Minimiålder för medlemskap i Actic är 16 år. För medlem som inte fyllt 18 år krävs målsmans godkännande.

Vad kostar Actic i månaden?

Hos Actic kan du själv skräddarsy ditt medlemskap och betalar bara för det du vill ha tillgång till. Det gäller både gym, gruppträning, en eller flera gym och vilken tid på dagen du vill träna. Välkommen att teckna medlemskap från 299 kr/mån!

Kan barn träna på Actic? – Related Questions

Får 13 åringar gå på gym?

Barn från 10 år är välkomna till gymmet tillsammans med vuxen. Från 13 års ålder är du välkommen att träna på gymmet på egen hand. Har du inte tränat så mycket på gym tidigare rekommenderar vi dig att boka en individuell instruktion. Åldersgränsen räknas från det året barnet fyller år.

Kan en 12 åring Gymma?

Du som är mellan 11–12 år tränar tillsammans med målsman både på våra gym och på våra gruppträningspass. Från dagen du fyllt 13 år kan du träna själv. Personer som är under 18 år måste ha en myndig person som stå för autogirot.

Hur mycket kostar SATS student?

Som student får du hela 20 % rabatt på alla våra medlemskap.

Kan man få rabatt på SATS?

Vi erbjuder rabatt på medlemskap för olika åldersgrupper, vid företagsavtal, om man är student eller har ett vänmedlemskap. Studenter från 15 år 20 % rabatt.

Får man Provträna gratis på SATS?

Nu har du som är medlem på SATS möjlighet att bjuda med upp till 3 av dina vänner på en kostnadsfri provträningsvecka på SATS. Vill någon av dina vänner sedan bli medlem tar ni också gemensamt del av våra fina värvningspremier. Hämta dina KOMPISKORT i receptionen på ditt SATS träningscenter redan idag!

Vilket är det billigaste gymmet?

Gympriser som gäller för 7 gymkedjor i Sverige
  • SATS: Träna från 599 kr/mån.
  • Actic: Träna från 449 kr/mån.
  • Intrim: Träna från 369 kr/mån.
  • Nordic Wellness: Träna från 345 kr/mån.
  • Puls och träning: Träna från 299 kr/mån.
  • Friskis och Svettis: Träna från 279 kr/mån.
  • Fitness 24Seven: Träna från 199 kr/mån.

Vad kostar ett gymkort på 24 7?

NATTKORT – för dig som vill träna mellan 22.00 och 05.00. DAGKORT – för dig som vill träna vardagar mellan 08.00 och 15.00. STANDARD – för dig som vill träna dygnet runt. Startavgift på 249 kr tillkommer.

Är det olagligt att använda någon annans gymkort?

Nej, både medlemskap och träningskort i föreningen är personliga och får inte användas av någon annan än kortinnehavaren. Utlåning av medlemskap eller träningskort är inte tillåtet och kan leda till avstängning.

Vad händer om man går in på ett gym utan kort?

Medlem är skyldig att alltid medföra sitt medlemskort under vistelsen på klubben även under träning, så att detta kan uppvisas vid eventuell kontroll. Vid ej medfört medlemskort tas en administrativ avgift ut för inpassering till gymmet. Inpassering utan medlemskort kräver även uppvisande av giltig legitimation.

Hur gammal måste man vara för att få ett gymkort?

Minderårigintyg. För träning i gymmet behöver du som är 13-17 år vid tecknande av kort ha med dig ett minderårigintyg som är undertecknat av förälder/målsman.

Kan man Gymma utan gymkort?

Självklart behöver man ett giltigt medlemskap och betala avgiften på det aktuella gymmet man vill träna på, detta utgör ett giltigt avtal. Däremot, har du faktiskt ingått ett nytt avtal med personalen om att få träna just den dagen utan att betala någon avgift, efter att du uppmanades att betala in avgiften.

LÄS DETTA  Vem bor på Klågerups slott?

Hur mycket kan en 14 åring träna?

Rekommendationer för barn och unga 6–17 år

Barn och unga bör i genomsnitt vara fysiskt aktiva i minst 60 minuter per dag, på en måttlig till hög intensitet som ger ökad puls och andning. Fysisk aktivitet på hög intensitet ger en markant ökad puls och andning.

När kan man börja styrketräna som barn?

Rolig motorik – ca 6-9 år. Lära sig träna och börja belasta – ca 9-12 år. Träna för uppbyggnad – ca 12-16 år. Träna för styrka – ca 16-19 år.

Får man fota på gymmet?

Du får fotografera eller filma när du tränar på gymmet, i entré och utanför omklädningsrum. Undvik dock att fota eller filma andra besökare utan deras tillåtelse.

Leave a Comment