Kan mån Gymma gratis?

Kan mån Provträna på Nordic Wellness?

Vill du testa att träna på en av Sveriges största träningskedjor? Vi erbjuder alltid nya kunder en fri provvecka på någon av våra klubbar*. Välkommen in för att provträna på någon av våra klubbar i en vecka. Provträningen gäller på valfri Nordic Wellness klubb 1 gång per person och år, under bemannade tider.

Kan mån Provträna på 24 Fitness?

Vill du prova att träna hos oss? Upptäck våra gym och gruppträningspass i 7 dagar helt kostnadsfritt. Du får träna på över 250 gym – när du vill på dygnet.

Får mån Provträna på STC?

Prova oss nu!

Vi erbjuder en veckas provträning per person och år för alla som fyllt 16 år. Det kostar 100 kr och innefattar ett fysiskt träningskort som gör det enkelt att boka pass och träna under obemannade tider. Väljer du sedan att teckna ett medlemskap behöver du inte betala någon ny kortavgift.

LÄS DETTA  Hur ska en dagordning se ut?

Kan mån Gymma gratis? – Related Questions

Får man Gymma utan tröja på STC?

Du behöver inte göra något alls, utan kan träna på som vanligt på din träningsanläggning. Vad händer med mitt pris? STC kommer inte att ändra ditt pris i samband med övergången.

Vad händer om man lånar någons gymkort?

Utlåning av medlemskap eller träningskort är inte tillåtet och kan leda till avstängning. Om du inte kan använda kortet under en längre period så har du möjligheten att överlåta tiden som är kvar på kortet till någon annan t ex familjemedlem.

Hur får man varningar på STC?

Glöm inte att hämta ut biljetten senast 10 minuter innan passet startar annars försvinner er plats och ni får en varning. Efter tre varningar går det ej att boka pass själv på appen eller via hemsidan. Vi hjälper er självklart om det krånglar nu i början.

När får man träna själv STC?

Året du fyller 10 år får du börja tränaSTC, dock endast i sällskap och under uppsikt av medlem som är 20 år eller äldre.

Hur kommer man in på STC när det är obemannat?

Håll ditt medlemskort framför kortläsaren.

Hur kommer jag in vid obemannade öppettider?

  1. Öppna STC-appen och logga in.
  2. Välj den anläggning du önskar passera in på längst upp på skärmen.
  3. Tryck på dörrikonen längst upp till höger och följ instruktionerna, följt av att scanna QR-koden och passera in.

Hur kommer man in på STC gym?

Välj ett medlemskap Följ instruktioner hemsidan och välj det medlemskap som passar dig och din träning. Ladda ner vår app Som medlem kan du boka pass, hantera ditt medlemskap och få personliga gymprogram m.m direkt i appen. Öppna din mobilkamera Scanna koden för att passera in, välkommen!

LÄS DETTA  Vilka Miniband är bäst?

Kan man Gymma utan gymkort?

Medlem är skyldig att alltid medföra sitt medlemskort under vistelsen på klubben även under träning, så att detta kan uppvisas vid eventuell kontroll. Vid ej medfört medlemskort tas en administrativ avgift ut för inpassering till gymmet. Inpassering utan medlemskort kräver även uppvisande av giltig legitimation.

Kan man Provträna på sats?

Nu har du som är medlem på SATS möjlighet att bjuda med upp till 3 av dina vänner på en kostnadsfri provträningsvecka på SATS. Vill någon av dina vänner sedan bli medlem tar ni också gemensamt del av våra fina värvningspremier. Hämta dina KOMPISKORT i receptionen på ditt SATS träningscenter redan idag!

Hur mycket kostar STC per månad?

Fri startavgift (värde 249 kr). Erbjudandet gäller när du tecknar ett löpande 12 mån medlemskap (Basic, Premium eller Platinum). Medlemskapet ger dig tillgång till våra bas- och premiumklubbar, inklusive gruppträning.

Är STC och puls och träning samma?

Nu står det klart att STC har förvärvat Puls & Träning. Deras 94 gym blir nu en del av STC och tillsammans blir vi en av landets största friskvårdskedjor med över 200 träningsanläggningar. Det är 23 år sedan som STC öppnade sin första klubb i Kungälv.

Vad står STC för gym?

Den nya loggan STC står för Sport Training Club och är en del av kedjans förnyelse. Skiftet har pågått successivt och från och med igår den 15:e maj blev den nya loggan officiell. Syftet med den omprofileringen är att förstärka varumärket och göra det mer modernt.

Vad hette STC tidigare?

Gymkedjan STC startades i Kungälv 1998, under namnet Sportlife. 2014 hade ST gym på 26 orter i Sverige.

Leave a Comment