Kan man Provträna på sats?

Självklart kan du det! I vårt lojalitetsprogram SATS Rewards kan du ta med dig en vän till träningen ett antal gånger per år, beroende på vilken nivå du är på. Läs mer om SATS Rewards här, och se dina förmåner i SATS-appen.

Kan man provträna i Nordic Wellness?

Vill du testa att träna på en av Sveriges största träningskedjor? Vi erbjuder alltid nya kunder en fri provvecka på någon av våra klubbar*. Välkommen in för att provträna på någon av våra klubbar i en vecka. Provträningen gäller på valfri Nordic Wellness klubb 1 gång per person och år, under bemannade tider.

Kan man Provträna gratis på STC?

Självklart kan du provträna hos oss. Vi erbjuder en veckas provträning per person och år för alla som fyllt 16 år. Det kostar 100 kr och innefattar ett fysiskt träningskort som gör det enkelt att boka pass och träna under obemannade tider.

LÄS DETTA  Vilken vikt på kettlebell för nybörjare?

Kan man Provträna på sats? – Related Questions

Får man Gymma utan tröja på STC?

Du behöver inte göra något alls, utan kan träna på som vanligt på din träningsanläggning. Vad händer med mitt pris? STC kommer inte att ändra ditt pris i samband med övergången.

Vad händer om man går in på ett gym utan kort?

Medlem är skyldig att alltid medföra sitt medlemskort under vistelsen på klubben även under träning, så att detta kan uppvisas vid eventuell kontroll. Vid ej medfört medlemskort tas en administrativ avgift ut för inpassering till gymmet. Inpassering utan medlemskort kräver även uppvisande av giltig legitimation.

Hur mycket kostar det att träna på STC?

Basic Flex januari 2023. Just nu ingår fri kort- och startavgift (349 kr), samt fritt flextillägg (50 kr/mån). Flextillägg innebär ingen bindningstid med 2 mån uppsägningstid.

Kan man komma in på STC utan kort?

Välj ett medlemskap Följ instruktioner på hemsidan och välj det medlemskap som passar dig och din träning. Ladda ner vår app Som medlem kan du boka pass, hantera ditt medlemskap och få personliga gymprogram m.m direkt i appen. Öppna din mobilkamera Scanna koden för att passera in, välkommen!

Hur kommer man in på STC när det är obemannat?

Håll ditt medlemskort framför kortläsaren.

Hur kommer jag in vid obemannade öppettider?

  1. Öppna STC-appen och logga in.
  2. Välj den anläggning du önskar passera in på längst upp på skärmen.
  3. Tryck på dörrikonen längst upp till höger och följ instruktionerna, följt av att scanna QR-koden och passera in.

Hur får man varningar på STC?

Glöm inte att hämta ut biljetten senast 10 minuter innan passet startar annars försvinner er plats och ni får en varning. Efter tre varningar går det ej att boka pass själv på appen eller via hemsidan. Vi hjälper er självklart om det krånglar nu i början.

LÄS DETTA  När ska man gå till en naprapat?

Vad hette STC tidigare?

Gymkedjan STC startades i Kungälv 1998, under namnet Sportlife. 2014 hade ST gym på 26 orter i Sverige.

Vem äger STC gym?

Novax har i september 2018 gått in som delägare i den snabbväxande svenska friskvårdskedjan STC. Novax Gym Holding har förvärvat 55% av aktierna i bolaget som efter transaktionen ägs gemensamt med VD och medgrundare Katarina Andersson.

Vad händer om man missar ett pass på SATS?

AVBOKNING OCH BOKNINGSBEGRÄNSNING

Du kan avboka ett gruppträningspass senast två timmar innan det startar. Om du glömmer att avboka tre pass under en månad, får du inte boka pass under en period på 14 dagar. Du kan ändå delta i pass genom att komma direkt till centret.

Varför söker så många pass?

Varför har passköerna uppstått? Den främsta orsaken är att många under pandemin inte har förnyat sitt pass. Detta i kombination med en vanlig högsäsong och att restriktionerna i samhället släpptes på en och samma gång medför att efterfrågan på passtider är mycket stor.

Hur många gånger kan man tappa bort sitt pass?

Lagändringen innebär i korthet att: svenska medborgare kan beviljas högst tre vanliga pass under en femårsperiod, vanliga pass ska som huvudregel återkallas och spärras när ett provisoriskt pass utfärdas och. giltighetstiden för vanligt pass till barn under tolv år sänks till tre år.

Leave a Comment