Kan man träna på alla STC?

Du kan träna på de anläggningar där ditt medlemskap gäller just nu.

Hur mycket kostar STC i månaden?

Premium Flex januari 2023

Just nu ingår fri kort- och startavgift (349 kr), samt fritt flextillägg (50 kr/mån). Flextillägg innebär ingen bindningstid med 2 mån uppsägningstid.

Hur mycket kostar det att gymma på STC?

Det kostar 100 kr och innefattar ett fysiskt träningskort som gör det enkelt att boka pass och träna under obemannade tider. Väljer du sedan att teckna ett medlemskap behöver du inte betala någon ny kortavgift. Önskar du istället bara provträna en dag kostar det 150kr.

Kan man träna på alla STC? – Related Questions

Hur bra är gruppträning?

Gruppträning är den enklaste träningsformen när man vill komma igång och träna. Du får resultat. Regelbundenhet i träning är det som ger resultat på sikt och genom gruppträning får du draghjälp att träna. Dessutom bokar du din plats och tid i förväg vilket ytterligare ökar chansen att du går och tränar.

LÄS DETTA  Vilken är den bästa Styrelseutbildningen?

Vilka STC har pass?

Nya HIIT-pass till STC
 • HIIT Cross.
 • HIIT Strength.
 • Snart kommer även
 • HIIT Cirkle Cirkle är ett något kortare pass och lite av ett instegspass till de övriga tre varianterna.
 • HIIT Cardio Cardio är ett renodlat konditionspass som bygger på fem stationer med olika konditionsmaskiner.
 • Fördelen med HIIT-träning.

Vem är ägarna till Nordic Wellness?

Entreprenören Magnus Wilhelmsson förvärvade sin första träningsklubb på Backaplan i Göteborg för 19 år sedan. Idag är Nordic Wellness Sveriges största privatägda gymkedja med 127 klubbar.

Hur många STC klubbar finns det?

Om STC – Över 190 gym från norr till söder

Våra gym har den senaste träningsutrustningen av bästa kvalitet och våra personliga tränare är certifierade och licensierade för att kunna erbjuda bästa möjliga personliga träning till våra medlemmar.

Vad är STC förkortning för?

Den nya loggan STC står för Sport Training Club och är en del av kedjans förnyelse. Skiftet har pågått successivt och från och med igår den 15:e maj blev den nya loggan officiell. Syftet med den omprofileringen är att förstärka varumärket och göra det mer modernt.

Hur kommer mån in på STC gym?

Så här gör du vid inpassering med medlemskort:
 1. Håll ditt medlemskort framför kortläsaren.
 2. vissa av våra klubbar finns det en kod-dosa som efterfrågar en kod, den koden är i dessa fall dina 4 sista siffror i personnumret.
 3. Välkommen in.

Hur gammal måste mån vara för att gå på STC?

Vi har ett medlemskap för alla barn och ungdomar mellan 10–17 år. Juniorer som är 10–14 år tränar tillsammans med en vuxen (medlem över 20 år) och medlemskap tecknas av målsman. Hos oss har du möjlighet att träna med ditt barn fastspänt i barnvagn/bilbarnstol eller bärsele.

LÄS DETTA  Vad är träna till failure?

Får en 12 åring gå till gymmet?

Barn från 10 år är välkomna till gymmet tillsammans med vuxen. Från 13 års ålder är du välkommen att träna på gymmet på egen hand. Har du inte tränat så mycket på gym tidigare rekommenderar vi dig att boka en individuell instruktion. Åldersgränsen räknas från det året barnet fyller år.

Får man låna ut ett gymkort?

Utlåning av medlemskap eller träningskort är inte tillåtet och kan leda till avstängning. Om du inte kan använda kortet under en längre period så har du möjligheten att överlåta tiden som är kvar på kortet till någon annan t ex familjemedlem.

Hur mycket kostar ett gymkort i månaden?

Gympriser som gäller för 7 gymkedjor i Sverige

SATS: Träna från 599 kr/mån. Actic: Träna från 449 kr/mån. Intrim: Träna från 369 kr/mån. Nordic Wellness: Träna från 345 kr/mån.

Hur kan man Gymma gratis?

Provträna en vecka – så funkar det
 1. Du kan provträna i 7 dagar.
 2. Hämtas ut på en anläggning.
 3. Kortet är personligt och gäller bemannade öppettider.
 4. Du behöver vara minst 13 år*.
 5. Det går att boka plats på pass.
 6. Gäller dig som inte varit medlem eller provtränat hos oss 2022-2023.

Hur får man gratis gymkort?

Friskvårdsbidrag på högst 5 000 kronor per år som du kan använda till enklare aktiviteter med inslag av motion eller annan friskvård, till exempel ett gymkort eller ridlektioner. Motionsaktiviteter, massagebehandlingar eller gymkort som arbetsgivaren bestämmer och direkt betalar för.

Kan man Gymma utan gymkort?

Medlem är skyldig att alltid medföra sitt medlemskort under vistelsen på klubben även under träning, så att detta kan uppvisas vid eventuell kontroll. Vid ej medfört medlemskort tas en administrativ avgift ut för inpassering till gymmet. Inpassering utan medlemskort kräver även uppvisande av giltig legitimation.

LÄS DETTA  Vad skriver man till någon som fyller 60 år?

Har inte råd med gym?

Starta en träningsgrupp. Du och dina vänner kanske har olika fysiska kunskaper. Börja träna tillsammans och var varandras coacher! Det blir roligare, ni får umgås samtidigt och ni får varierad träning, vilket både är kul och fysiskt utmanande.

Får man fota på gymmet?

Du får fotografera eller filma när du tränar på gymmet, i entré och utanför omklädningsrum. Undvik dock att fota eller filma andra besökare utan deras tillåtelse.

Leave a Comment