När kan man boka pass SATS?

Du kan boka 7 dagar framåt från det aktuella klockslaget. Det innebär att du direkt efter avslutad klass kan boka samma klass till nästa vecka. Du kan vara bokad på 6 klasser samtidigt och upp till 2 klasser samma dag. För dig med nordisk tillgång eller tillgång till hela vårt utbud kan klasser bokas 10 dagar i förväg.

Vad kostar gruppträning SATS?

Utan bindningstid: 1249 kronor ℹ️ Om du redan har haft en bindningstid som löpt ut, kommer du inte att få en ny bindningstid när du ändrar ditt medlemskap.

Hur går man in på SATS?

Så här signar du upp dig på PT start: Ta kontakt med personalen på SATS-centret du tränar på och berätta att du vill använda din PT start. Om du har ett specifikt mål som du tränar inför kan du berätta det. Då kommer personalen att matcha dig med den PT som har bäst erfarenhet av just det träningsmålet.

LÄS DETTA  Vad är ett långpass?

När kan man boka pass SATS? – Related Questions

Får man ta med en kompis till SATS?

Självklart kan du det! I vårt lojalitetsprogram SATS Rewards kan du ta med dig en vän till träningen ett antal gånger per år, beroende på vilken nivå du är på. Läs mer om SATS Rewards här, och se dina förmåner i SATS-appen.

Måste man ha skor på SATS?

Du får inte vara barfotapå träningsytan. Ska du delta i gruppträning där vi rekommenderar att träning sker barfota ber vi dig ha strumpor eller skor på fötterna när du går till och från salen. Använd en handduk att sitta på när du bastar.

Har SATS startavgift?

Vi hoppas att din kostnadsfria testvecka hjälper dig att komma igång med din träning. För att hjälpa dig lite extra erbjuder vi dig nu gratis träning resten av året! Du får även fri startavgift.

Vad kostar det att träna en gång på STC?

Prova oss nu!

Det kostar 100 kr och innefattar ett fysiskt träningskort som gör det enkelt att boka pass och träna under obemannade tider.

Hur kontaktar man SATS?

Kontakta oss:

Ring oss på 010-110 59 00 och välj alternativ 1, så hjälper vi dig med att komma i kontakt med en av våra rådgivare.

Är SATS värt det?

Sats. Sats vill erbjuda modern och funktionell individuell träning, personliga tränare och gruppträningsklasser i de största städerna i Sverige, men finns också i övriga Norden. I medlemskapet ingår också onlineträning för att kunna träna hemma. Alla anläggningar, 12 månader: 679 kr/månad.

Vad hette SATS innan?

I början av 2018 fick SATS åtta nya center i Sverige när tidigare Fresh Fitness blev SATS.

Vilket är det billigaste gymmet?

Gympriser som gäller för 7 gymkedjor i Sverige
 • SATS: Träna från 599 kr/mån.
 • Actic: Träna från 449 kr/mån.
 • Intrim: Träna från 369 kr/mån.
 • Nordic Wellness: Träna från 345 kr/mån.
 • Puls och träning: Träna från 299 kr/mån.
 • Friskis och Svettis: Träna från 279 kr/mån.
 • Fitness 24Seven: Träna från 199 kr/mån.

Hur kan man Gymma gratis?

Provträna en vecka – så funkar det
 1. Du kan provträna i 7 dagar.
 2. Hämtas ut på en anläggning.
 3. Kortet är personligt och gäller bemannade öppettider.
 4. Du behöver vara minst 13 år*.
 5. Det går att boka plats på pass.
 6. Gäller dig som inte varit medlem eller provtränat hos oss 2022-2023.

Vilken dag är det minst folk på gymmet?

I Rollsbo är det som lugnast i gymmet alla dagar mellan kl. 04-08, mellan kl. 12-16 och från kl. 19-24.

Vilket gym är dyrast?

Lyxgymmet i New York, som bland annat erbjuder privata rum för sina medlemmar, kostar 210 000 kronor om året (!). I paketerbjudandet, som kostar 20 000 kronor i månaden, får du tillgång till massage, näringsfysiologer, personliga tränare och en anläggning med de senaste maskinerna.

Vad är Sveriges bästa gym?

Legendary Gym – Vinnare av titeln Sveriges Bästa Gym 2021

Uppskattar du som medlem ett gym som är rent och snyggt med ordning och reda, där utrustningen är väl underhållen och där stämningen bland medlemmarna är på topp har du hittat rätt!

Vilket gym har bäst pass?

Sats – för dig som gillar att testa nytt!

LÄS DETTA  Hur mycket kostar Foodbox?

Sats är snabba med det senaste inom träning och har ett stort utbud av gruppträningsklasser. Ett pass med personlig tränare ingår i medlemskapet. För dig som vill kombinera gymmet med hemmaträning finns 80 onlineträningsklasser för alla medlemmar.

Leave a Comment