Vad är Cirkelfys på Friskis?

Cirkelfys är gruppträning med fokus på styrka, rörlighet, stabilitet och koordination för hela kroppen. Du jobbar i stationer med olika redskap eller med din egen kroppsvikt.

Vad är Multifys Friskis?

Multifys och Multifys soft bjuder på en energifylld mix av styrka, kondition och rörlighet. – Det är lite som det stora programmet på biltvätten, allt du behöver. Du får igång cirkulationen i både kroppen och knoppen, en direkt belöning i en ofta stressig vardag, säger Tina Uppfeldt.

Vad är Cirkelfys på Friskis? – Related Questions

Kan man Provträna på Friskis och Svettis?

Kom hit och testa. Har du aldrig varit hos oss tidigare kan du provträna en hel vecka gratis. Kortet gäller från första träningstillfället och 7 dagar framåt. I provträningen ingår hela vårt utbud och du kan även boka dig på pass.

Får man använda kalk på Friskis och Svettis?

Greppförstärkande medel som magnesium eller kalk, både pulver och flytande, är inte tillåtet. Hjälp till att hålla rent och snyggt! Torka av svettiga dynor och maskiner efter dig. Varje medlem ansvarar för att hålla god ordning i gymmet och i våra omklädningsrum.

Är det olagligt att använda någon annans gymkort?

Nej, både medlemskap och träningskort i föreningen är personliga och får inte användas av någon annan än kortinnehavaren. Utlåning av medlemskap eller träningskort är inte tillåtet och kan leda till avstängning.

Kan man ta över gymkort?

Om du av en händelse inte kan använda ditt träningskort, t ex vid flytt, så erbjuder vi möjligheten att du kan sälja och överlåta den återstående tiden på ditt träningskort till annan person. Att överlåta kortet kostar 100 kronor. Du ansvarar själv för att hitta en köpare och bestämmer priset för ditt kort.

Hur fungerar Friskis och Svettis?

Medlemmarna äger Friskis&Svettis. Det betyder att alla medlemmar kan göra sin röst hörd och att intäkter och eventuellt överskott går tillbaka till medlemmarna. Det kan vara i form av utbildning av ledare, förbättrade lokaler och träningsutrustning eller något annat kul.

Hur mycket kostar ett årskort på Friskis och Svettis?

Här hittar du våra kort och priser från 1 oktober 2022. För att träna behöver du förutom ett träningskort även vara medlem i Friskis&Svettis. Medlemsavgiften är 100 kr per kalenderår.

Årskort.

Årskort 379 kr/mån (4548 kr)
Årskort dag* 299 kr/mån (3588 kr)

Vad kostar ett pass på Friskis?

Autogiro – betala månadsvis
Allkort 12 månaders bindning ungdom/senior 329 kr/mån 259 kr/mån
Autogiro utan bindningstid* ungdom/senior 439 kr/mån 389 kr/mån

Vad kostar det att gymma en gång på Friskis och Svettis?

Medtag id-handling och kontonummer. Medlemsavgift 150:- (för vuxna) och 100:- (för ungdom) per kalenderår 1/1-31/12-2022 tillkommer på samtliga priser förutom engångsbiljett. Medlemsavgiften för år 2022 kostar 150:- per kalenderår för vuxna. Ungdomar/ Barn 10år t.o.m 19år betalar 100kr i medlemsavgift för år 2022.

Hur gammal måste man vara för att få gå på gym?

Barn från 10 år är välkomna till gymmet tillsammans med vuxen. Från 13 års ålder är du välkommen att träna på gymmet på egen hand. Har du inte tränat så mycket på gym tidigare rekommenderar vi dig att boka en individuell instruktion. Åldersgränsen räknas från det året barnet fyller år.

Vad kostar ett 10 kort på Nordic Wellness?

Vi säljer 10-kortet i våra receptioner för 999kr.

Hur mycket kostar ett gymkort på Wellness?

Wellness Studio debiterar varje år en årsmedlemsavgift om 250 kr. För 6 månader 125 kr.

Kan man Gymma utan gymkort?

Självklart behöver man ett giltigt medlemskap och betala avgiften på det aktuella gymmet man vill träna på, detta utgör ett giltigt avtal. Däremot, har du faktiskt ingått ett nytt avtal med personalen om att få träna just den dagen utan att betala någon avgift, efter att du uppmanades att betala in avgiften.

LÄS DETTA  Vilken är Sveriges finaste camping?

Leave a Comment