Vad är öppet i Kristianstad?

Shopping och service hela veckan
 • Vardagar 10.00 – 18.00.
 • Lördagar 10.00 – 16.00.
 • Söndag Stängt. Se tiderna för Galleria Boulevard här.

När öppnar C4?

Torsdag den 20 september öppnar C4 Shopping med en invigning som ska hålla en lokal prägel. I princip är alla ytor uthyrda men några ytor sparas för framtiden.

Varför heter det C4 i Kristianstad?

grundade staden Kristianstad år 1614. Kungens vapensköld kallas för C4-märket. Det är en symbol för Kristianstad. Staden Kristianstad ligger mitt i vattenriket.

Vad är öppet i Kristianstad? – Related Questions

Varför heter det C4 Shopping?

Om en månad slås portarna till det nya köpcentret upp – nu ändrar man namnet. C4 Shopping kommer i fortsättningen att heta ”C4”, kort och gott. – Då C4 kommer vara så mycket mer än ett traditionellt köpcentrum har vi valt att släppa Shopping i namnet och kort och gott döpa det till C4.

När öppnar CK?

Öppettider
Vardagar 10-19
Lördagar 10-16
Söndagar 12-16

Vem äger C4 Shopping?

Idag äger Eurocommercial totalt sju köpcentrum i Sverige, Valbo i Gävle, C4 Shopping i Kristianstad, Grand Samarkand i Växjö, Hallarna i Halmstad, Ingelsta Shopping i Norrköping, Elins Esplanad i Skövde och Bergvik i Karlstad – alla belägna i intressanta stora regionsstäder med goda förutsättningar för tillväxt.

LÄS DETTA  Hur vet man hur mycket en skivstång väger?

Vilka affärer har C4?

Öppet idag
 • Akademibokhandeln.
 • Apoteket.
 • Bik Bok.
 • Bouquets Flower Shop.
 • Brothers.
 • C4 Phone.
 • Carlings.
 • Cassels.

Hur gammalt är C4 Shopping?

Få har kunnat undgå framväxten av C4 Shopping ute på Hammar. Bygget har pågått sedan 2016 och började med schakt- och markarbeten. Sedan gick allting fort. City Gross blev den första butiken som smygöppnade i shoppingcentrat under hösten 2017.

Vad är en C4?

I korrosivitetsklass C4 är miljöns korrosivi- tet hög. Som exempel anges utrymmen med hög fuktighet och stor mängd luftföroreningar från produktionsprocesser, t ex kemiska indu- strier, simhallar och skeppsvarv.

Hur tar man sig till C4?

Med buss. Det går tre bussar till och från C4 Shopping – regionbuss 545, 551 och 558. Vill du åka från Kristianstad så går samtliga bussar bl a från Kristianstad C. Reser du från andra destinationer hänvisar vi dig till www.skanetrafiken.se eller deras app Reseplaneraren (som du enkelt laddar ner via deras hemsida).

Vad består C4 av?

C-4 är en vidareutveckling av ett sprängämne från andra världskriget där RDX blandades med mineralolja och lecitin som i stort sett hade samma form men med vissa nackdelar. C-4 är del av en grupp sprängämnen tillsammans med C, C-2 och C-3, med olika mängd RDX, som utvecklade under 1960-talet.

Vad är C3?

C3 är det kvantitativt dominerande proteinet i komplementsystemet och har en funktionell nyckelroll. C3 är ett akutfasprotein varför dess koncentration ska ställas i relation till de andra akutfasproteinernas koncentrationer.

Vem uppfann c4?

År 1919 grundade fransmannen André Citroën det bilmärke som skulle göra honom världskänd. Han skapade en ny, säkrare typ av kugghjul som kallas pilkugg, och gav upphov till prototypen av den första Citroënbilen. Den första storsäljaren Citroën Traction Avant kom under 1930-talet och var mycket modern.

Hur farligt är sprängdeg?

Sprängdeg består av pentyl blandat med olja (15 %). Krut är en typ av explosivämne som kan brinna och utveckla varma gaser även i slutna utrymmen utan luft eller andra oxidationsmedel än de som redan finns i krutet.

Vad luktar sprängdeg?

– Eleverna som hittade sprängdegen gick direkt till en lärare som kom till mig, och när jag först såg det så tyckte jag att det såg ut som en korvbit i en plastpåse. Jag luktade på det och tyckte det var konstigt att det låg tillsammans med en elkabel och en burk, säger rektorn Mickael Westerdahl.

Vad är en Sprängram?

Ämne som kan användas för att spränga loss berg.

Leave a Comment