Vad gör en gyminstruktör?

Fitnessinstruktör är en Personlig Tränare, men i första hand för grupper av individer som tränar eller motionera på gym eller ute i naturen. Fitnessinstruktörer ger även kost- och näringsråd till personerna som de tränar.

Vad krävs för att jobba på gym?

Att jobba på ett gym eller en träningsanläggning kan troligtvis bli aktuellt först när du har fyllt 18 år. Du behöver kunna ge första hjälpen samt hjärt-lungräddning. Arbetstiderna är ofta kväll och helger.

Vad tjänar man som instruktör på Nordic Wellness?

För 26.000 SEK i lön innan skatt förväntas du vara tillgänglig för jobb 24/7, jobba flera timmar/dagar övertid utan ersättning, och arbeta för en kränkande och utnyttjande ledning.

Hur mycket får en instruktör i lön?

Instruktör Genomsnittslön i Sverige 2023

Genomsnittslönen för instruktör i Sverige är 300 000 kr per år eller 154 kr i timlön. För juniorpositioner ligger årslönen på 300 000 kr, medan anställda med flera års erfarenhet tjänar upp till 420 000 kr per år.

Hur mycket tjänar man som instruktör på SATS?

Enligt aktuell statistik tjänar kvinnor i snitt 30600 kronor som träningsinstruktör medan männens lön är 32900 kronor.

Hur tjänar man Triggz på Nordic Wellness?

Varje gång du checkar in på någon av våra klubbar, eller kör ett pass med Wellness Online, så belönas ditt konto med 100 respektive 50 Triggz (max 200/dag). Detta ger dig en översikt på din träning samtidigt som du låser upp fina rabatter och belöningar längs vägen.

Hur blir man Les Mills instruktör?

  1. Så ansöker du. Utbildningen kräver inga förkunskaper, men det är bra att vara medveten om att Les Mills grundutbildning är fysiskt krävande.
  2. Examen & Intyg. Efter utbildningen får du en licens som är internationell.
  3. Kostnader. 25% studentrabatt med koden STUDENT25: 3750 SEK.
  4. Les Mills.
  5. Intresseanmälan.

Vad tjänar en platsansvarig på gym?

Marknadslönen för platschef (filialchef, kontorschef) ligger 2022 mellan 38 000 och 48 000 kronor per månad vid en lägre svårighetsnivå. Vid en högre svårighetsnivå ligger marknadslönen på 44 000 kronor och uppåt.

Vad gör en Gruppträningsinstruktör?

Lär Dig skapa, instruera, koreografera och motivera! Denna kurs riktar sig till Dig som vill bli instruktör inom någon gruppträningsform som Aerobics, Step, Dance, Styrka, Functional Training, Coretraining, Gympa m fl.

Hur är en bra instruktör?

En bra instruktör behöver såklart också vara bra på att lära ut. Men vad är det då? Kort sagt är det att kunna förklara så att alla förstår och får till det. Kan du det så kommer du på köpet få nöjda och inspirerande elever för inget är så motiverande som att få till till det.

LÄS DETTA  Vilken träning är bäst för gravid?

Hur är en bra Gruppträningsinstruktör?

Genomförandet av gruppträningsinstruktörernas pass involverade beståndsdelar som rörelsemönster, respons och röst. Vidare menade ledarna att det är viktigt att en gruppträningsinstruktör har goda kunskaper inom relevanta områden och egenskaper som syftar till att inspirera och motivera deltagarna.

Vad kostar en PT utbildning?

Kostnaden för en PT-utbildning ligger på omkring 30 000 – 60 000 kr men beror på utbildare, vart i landet du går utbildningen och utbildningens omfattning. En PT-utbildning kan vara allt från tre veckor till sex månader lång. En utbildning till kostrådgivare brukar ligga på ungefär 15000-20000 kronor.

Kan man bli PT gratis?

Ovanligt att utbildningen är gratis och ger studiemedel

Skillnaden mot andra utbildningar till personlig tränare är att kursen är kostnadsfri precis som all utbildning på folkhögskola, och att du får studiemedel när du studerar.

Är PT utbildning svår?

Summerande när det gäller själva ämnena i PT-Utbildningen är ingenting särskilt svårt. Det handlar bara om att lära sig och till en början att memorera anatomin. Vi brukar säga att utbildningen tar i snitt 6-10 veckor om studierna närmar sig heltid men det beror helt och hållet på vad du har för bakgrund.

Leave a Comment