Vad har 3 för erbjudande?

  • Spara upp till 6120 kr. Xperia 5 IV. 20 GB surf ingår. 419. kr/månad. med 36 månader. delbetalning.
  • Spara upp till 4320 kr. Galaxy A53 5G. 20 GB surf ingår. 319. kr/månad. med 36 månader. delbetalning.
  • Kampanj. Xiaomi. 12 5G. 20 GB surf ingår. 349. kr/månad. med 36 månader.
  • Kampanj. Xiaomi. 11T Pro. 20 GB surf ingår. 299. kr/månad.

Får man studentrabatt på Elgiganten?

Alla studenter får rabatt hos Elgiganten

Är du student och är sugen på att handla ny hemelektronik, då sparar du alltid 10% rabatt på utvalda produkter. Det kan antingen vara en ny bärbar eller stationär dator. Eller så får du studentrabatt på till exempel en skrivare eller mobiltelefon.

LÄS DETTA  Vad är motorisk träning?

Har Webhallen studentrabatt?

Studentrabatt hos Webhallen

Webhallen är en av Nordens ledande återförsäljare inom gaming, hemelektronik och mobiltelefoni. Som student får du 8 % rabatt på utvalda fyndvaror.

Vad har 3 för erbjudande? – Related Questions

Har mediamarkt studentrabatt?

Upp till 50 % studentrabatt på ditt köp.

Vad krävs för att få studentrabatt?

Kraven som ställs för att du ska få rabatten på ditt Studentkort är att du på en termin studerar minst 50% under minst 10 veckor på en studiemedelsberättigad utbildning: På Universitet/Högskola motsvarar detta minst 15 högskolepoäng. På Komvux (vuxenutbildning) motsvarar detta minst 200 poäng.

När får man tillgång till studentrabatt?

Ja, när du blivit registrerad (oftast tidigast en vecka innan studiestart) så kan du få ett Mecenatkort.

Har jag studentrabatt Mecenat?

Fast pris, student.

Rabatten gäller för dig som studerar minst 75 % per termin vilket du visar genom att ha en SL-logga på ditt Mecenatkort.

Hur mycket får man i studentrabatt?

På Universitet/Högskola motsvarar detta 22,5 hp/termin. På Komvux (och motsvarande) motsvarar detta 300 poäng/termin. På Yrkeshögskola (YH) motsvarar detta 75 Yh-poäng/termin.

När kan man börja få studentrabatt?

Grundregel – studera på studiestödsberättigande utbildning

För att vara berättigad till Mecenatkortet måste du vara registrerad (aktiv) studerande på en utbildning som berättigar till studiestöd från CSN. Du behöver inte själv ta studiestöd, utan det är utbildningens status som avgör.

Hur bevisar man att man är student?

Du får din studentlegitimation ca 1-2 veckor efter att du registrerat dig och betalat medlemsavgiften. Det finns två företag, Studentkortet och Mecenat, som administrerar studentlegitimation. Som medlem i Kåren får du båda korten och båda är lika giltiga som studentlegitimation men innehåller olika rabatter.

LÄS DETTA  Vad kan man göra i Haverdal?

Vilka räknas som student?

Om du läser på en studiemedelsberättigande utbildning på universitet, högskola eller annan vuxenutbildning. När du läser med en studietakt på minst 50 procent under minst 10 sammanhängande veckor under en termin.

Hur mycket kostar månadskort för student?

Även priserna för 30-dagarsbiljetter höjs. Kostnaderna för vuxenbiljetterna höjs från 950 till 970 kronor och de reducerade 30-dagarsbiljetterna höjs från 640 till 650 kronor.

Måste man betala för studentkort?

Studentkortet är helt kostnadsfritt och du ansöker om kortet enkelt direkt i vår app eller på vår hemsida! Eftersom Studentkortet samarbetar med vissa studentkårer kan du vara så att du betalat medlemsavgift till dem för ditt medlemskap där.

När räknas man som student SJ?

Är du under 26 år räknas du som ungdom och kan då välja att åka till ungdomspris hos SJ. Du behöver då inte uppvisa ditt Studentkort vid eventuell biljettkontroll, endast legitimation. Du kan läsa mer om SJs studentrabatt HÄR!

Hur får jag Studentkortet?

Hur ansöker jag om Studentkortet?
  1. Fyll i ditt personnummer eller använd FrejaEiD för att påbörja din ansökan. (
  2. I nästa steg kommer du behöva fylla i information om dig själv och dina studier.
  3. Om vi ​​inte har fått information om dina studier kommer du att bli ombedd att ladda upp ett intyg.

Får man Studentkort automatiskt?

De flesta studenter får Mecenatkortet automatiskt, men regler och rutiner är olika hos olika lärosäten. Därför varierar det hur du får ditt Mecenatkort beroende på var du studerar.

Leave a Comment