Vad har hänt i Knivsta?

Knivsta
 • Larm om bråk – misstänkt grovt brott.
 • Man och kvinna rånade taxichaufför.
 • Lastbil har vält på E4 – påverkar trafiken.
 • Stort polispådrag vid Ikea.
 • Lärare åtalas för spark i skrevet på elev.
 • Ung pojke misstänkt för misshandel av jämnårig.
 • Unga pojkar misshandlade av jämnårig.
 • Skottlossning mot hus – misstänkt mordförsök.

Är Knivsta bra att bo i?

Med sitt strategiska läge, mitt emellan Uppsala och Stockholm och med Arlanda in på knuten, erbjuder Knivsta ett av Sveriges bästa lägen för boende och verksamheter. Knivsta har en väl utbyggd kollektivtrafik, med snabba tåg- och bussförbindelser, som ger bra service till pendlare både till och från orten.

Vad har hänt Uppsala?

Nyheter, händelser och pressmeddelanden
 • 27 januari 11:10, Brand, Uppsala.
 • 26 januari 13:54, Brand, Knivsta.
 • 26 januari 12:52, Inbrott, Uppsala län.
 • 26 januari 09:33, Skadegörelse, Enköping.
 • 26 januari 08:09, Olaga hot, Älvkarleby.
 • 25 januari 10:07, Misshandel, Uppsala.
 • 25 januari 09:50, Rattfylleri, Uppsala.
LÄS DETTA  Vilken är den bästa dansskolan i Stockholm?

Vad har hänt i Knivsta? – Related Questions

Vad letar polishelikoptern efter?

Jimmy Striger. Polishelikoptern letar tydligen efter en försvunnen kvinna runt skogen i rudan för dom som nu undrar om det hela.

Är Uppsala farligt?

Det senaste åren har en viss geografisk förflyttning av våldet skett i Uppsala, från det så kallat utsatta området Gottsunda mot stadsdelar som Gränby och det intilliggande Kvarngärdet. Jale Poljarevius vid Uppsalapolisen bekräftar att skjutningarna inte längre bara är koncentrerade till utsatta områden.

Vad har hänt i dag?

01:47 Misshandel, Sundsvall

Polisen beordras till ett uteställe i Sundsvall med anledning av en skadad man. Mannen ska ha blivit misshandlad av okänd gärningsperson.

Vad sprängs i Uppsala?

Uppgift: Explosion kan kopplas till ”Kurdiska räven” En kraftig explosion inträffade i Uppsala tidigt på söndagen. Explosionen kopplas till den ökända ”Kurdiska…

Var i Uppsala brinner det?

Det brinner i en lokal på Verkstadsgatan. Polis larmas tillsammans med räddningstjänsten till platsen. Polisen bitärder räddningtjänsten under släckningsarbetet. Hur branden startat är i nuläget okänt.

Vad hände igår kväll?

Maskerad och beväpnad gärningsperson utsatte butikspersonalen i Riksby för ett grovt rånförsök.

Vad har hänt i Kallhäll idag?

Polis kallas till Kallhäll med uppgifter om att inringare hört flera smällar som uppfattats komma från skjutvapen. När polispatrullerna kom till platsen framkom att det var skottskador i dörr och fasad i ett flerbostadshus. Ingen person som befanns sig i aktuella lägenheter har skadats.

Vad har hänt 112?

I appen får du information snabbt om 112-händelser som inträffar i ditt närområde. Vi informerar om händelser som är klassade som brand i byggnad, brand utomhus, trafikolycka och båtolycka.

Kan man ringa polisen och fråga?

Telefonnumret till polisen i icke akuta ärenden är 114 14. Icke akuta ärenden kan till exempel vara anmälan eller tips om ej pågående brott, upplysningar om passfrågor, tillståndsfrågor, adresser och öppettider eller för att komma i kontakt med växeln eller en person som arbetar inom polisen.

LÄS DETTA  Kan man köpa träningsredskap på företaget?

Måste man svara när polisen ringer?

Det är få personer som svarar när polisen ringer för att komplettera uppgifter till exempelvis polisanmälningar på internet. Polisen själva tror att personer undviker att svara för att polisen ringer från dolt nummer.

Får polisen ta din telefon?

Polisen har rätt att omhänderta din mobil (och annan sådan utrustning) om du vägrar. Detta gäller alla som ska förhöras, oavsett om du är vittne, målsägande eller misstänkt. Detta betyder alltså att en polis inte godtyckligt får ta din mobiltelefon.

Är man skyldig att svara polisen?

Måste jag svara på polisens frågor? Nej, du måste inte svara på frågor under polisförhöret. Du har rätt att vara passiv. Du kan sålunda sitta helt tyst.

Får man ljuga i ett polisförhör?

Att konstatera att en polis ljugit i ett polisförhör låter sig oftast bedömas först efter att polisen har färdigställt sin utredning (förundersökningen). Om detta har skett bör detta påtalas inom ramen för en erinran och även, om ärendet går vidare till en rättegång, påtalas i domstolen under rättegången.

Får man säga vad man vill till polisen?

Det finns inte heller någon generell skyldighet för en själv att uppvisa legitimation för polisen eller att prata med polisen. Det finns ingen rätt att förolämpa eller hota polisen, men det finns en viss acceptans för att människor kan uttrycka sig dumt vid polisingripande.

Leave a Comment