Vad har hänt i Torsby?

Vad har hänt i natt polisen?

Under natten har en man i Örnsköldsvik anhållits misstänkt för misshandel av en kvinna som han har en relation med. Under natten kontaktas polisen gällande en misshandel utomhus i Sollefteå. En man ska ha blivit misshandlad av okända gärningspersoner.

Vad händer i Karlstad polisen?

En kvinna i 90-årsåldern har utsatts för grovt bedrägeri i Karlstad. Polisen fick idag ett larmsamtal om en kvinna i Karlstad som under gårdagen utsatts för bedrägeri. En kvinna har knackat på hos henne igår och bett om bankkortet och sagt att kortet behövde avmagnetisering. Kvinnan tog kortet och återvände inte.

Vad har hänt i Kil idag?

01.17 Kil. Försök till mord, grovt olaga hot mot tjänsteman. Polis kallad till lägenhet i Kil med anledning av en man som hotade grannar. När patrullerna anlände barrikaderade sig mannen i sin lägenhet och samtal inleddes.

Vad har hänt i Torsby? – Related Questions

Vad har hänt blåljus?

Senaste händelserna
 • Trafikolycka En bilist har voltat i Norra Bro.
 • 39 minuter sedan · Örnsköldsvik, Sollefteå, Sundsvall, Nytorgsgatan, Västernorrlands län.
 • 1 timme sedan · Örebro, Östra Bangatan, Örebro län.
 • 44 minuter sedan · Östergötlands län.
 • 49 minuter sedan · Södermanland, Nyköping, Höglundavägen, Södermanlands län.

Vart brinner det i Värmland?

Det brinner i en villa i Molkom utanför Karlstad. Larmet kom in vid 20.45.

Vad som har hänt i Trollhättan?

Här följer ett urval av nattens händelser.
 • 23.04 Trollhättan, olaga hot. I Skogstorpa har två män i 30-årsåldern trängt sig in i en bostad och hotat en man i 35-årsåldern med en kniv.
 • 23.40 Göteborg, brand.
 • 04.41 Herrljunga, trafikolycka.
 • 04.56 Tanumshede, bilbrand.
 • 05.19 Vårgårda, trafikolycka.

Vad har hänt i Linköping i natt?

Inga större händelser eller våldsbrott har kommit till polisens kännedom under natten. 22:59 Polis och räddningstjänst larmades av inringare till Väpnaregatan i Linköping med anledning av en fordonsbrand.

Vad har hänt på Tjörn?

 • Kommunstyrelsens ordförande sköt ner misstänkt spionballong. I alla tider har har det skämtats mellan de rivaliserande grannöarna Tjörn och Orust, en del skämt bättre än andra
 • Åtalas för smitning från trafikolycka på Tjörnbron.
 • Fartygshorn störde nattsömnen i Rönnäng.
 • Inbrott i bostad i Skärhamn.

Hur många bor på Tjörn på sommaren?

Tjörn är en ökommun på Sveriges västkust med cirka 16 000 invånare, ett antal som mer än fördubblas sommartid. Den närmaste storstaden Göteborg ligger en knapp timmes resväg härifrån.

När blev Tjörn svenskt?

Tjörns kommun
Landskap Bohuslän
Län Västra Götalands län ( 1998 –) Göteborgs och Bohus län (– 1997 )
Centralort Skärhamn
Inrättad 1 januari 1971
Areal, befolkning

Vem dog i Grebbestad?

Sent på fredagskvällen larmades SOS om en A-traktorolycka i Grebbestad i Bohuslän. I A-traktorn, som hade kört in i ett träd, befann sig fyra tonårspojkar. En av dem, en 15-årig pojke, dog. De andra pojkarna, alla ungefär samma ålder som sin döda kamrat, fördes senare till sjukhus.

LÄS DETTA  Vart kan man se konkurser?

Vem dog i Djurås?

Under natten mot söndagen inträffade en allvarlig singelolycka då en bil körde av vägen i Djurås längs E16 – och där bilen fattade eld.

Vem dog i Åkarp?

Mirza Besic, 42, högg ihjäl sin gravida sambo i Åkarp.

Vem dog i Åtvidaberg?

Det var den 24 maj i år som en man i 50-årsåldern åkte rullskidor längs med länsväg 134 utanför Åtvidaberg mot Kisa när han blev påkörd av 78-åringen. Två dagar efter dödsolyckan larmades polisen till en adress i Tranås där 78-åringen försökte köra iväg berusad.

Vilka dog i Vetlanda?

En man i 40-årsåldern avled efter en arbetsplatsolycka på Samhall i Vetlanda i torsdags. Av oklar anledning hamnade mannen under en bil när städmaterial skulle lastas inför ett städjobb. Olyckan inträffade tidigt på morgonen i torsdags, på parkeringen utanför Samhalls lokaler i Vetlanda i Jönköpings län.

Vem dog i Vetlanda?

Saknad kvinna från Vetlanda har hittats död

Polisen har i en sökinsats i ett skogsområde utanför Vetlanda påträffat en avliden person, och kan bekräfta att det är kvinnan som har varit saknad i över två veckor som man har hittat. Kvinnans anhöriga har underrättats.

Leave a Comment