Vad kan man ge för upplevelse i present?

Ansiktsbehandling, helkroppsmassage, pedikyr och manikyr är några exempel om du söker en skön upplevelsepresent till mamma eller flickvän. Att uppleva hur det känns att flyga luftballong eller hoppa fallskärm är utmärkta upplevelsefödelsedagspresenter till personer som fyller jämnt.

Hur bokar man med Live it?

1) Använd koderna på ditt presentkort i kassan innan du slutför köp av upplevelse. 2) Logga in och registrera ditt presentkort på Mitt Live it och klicka på Välj upplevelse under Översikt. Har du ett värdebevis loggar du in och registrerar din värdehandling på Mitt Live it och klickar på Boka under Översikt.

Hur bokar man upplevelse?

Boka upplevelsen

Den lycklige mottagaren går in på Upplevelse.com/boka, skriver in sitt värdebevisnummer (står på presentboxen/värdebeviset) och klickar på Boka. Nu visas all information för att du ska kunna boka din upplevelse.

Hur länge håller Live it?

För Värdebevis innebär det att du har 12 månader på dig att boka in din Upplevelse. Du behöver endast boka din Upplevelse inom giltighetstiden, datum för utförande kan vara efter att utgångsdatumet passerat. För Presentkort innebär det att du har 12 månader på dig att välja en Upplevelse (ett Värdebevis) och boka den.

LÄS DETTA  Vad kostar det att anlita en föreläsare?

Vad kan man ge för upplevelse i present? – Related Questions

Vem grundade Live it?

Vinnarna, Martin Charlton och Jonathan Kirby, grundade upplevelseföretaget Live it Experiences AB 2005.

Hur länge ska live hårfärg sitta i?

Kan även blandas med medföljande Care Conditioner för att skapa trendiga pastellfärger och önskad färgintensitet. Allt är möjligt – från intensivt rött hår till pastellhår, ombré eller slingor i olika färger! Semipermanenta hårfärger (Nivå 1) som håller i upp till 15 tvättar.

Är Live it bra?

Jag är mycket missnöjd med er tjänst. Jag fick ett presentkort hos er under pandemin. Av olika skäl hade jag inte möjlighet att nyttja det under giltighetstiden (missade dessutom att den bara var 1 år).

Hur funkar live it?

Du vill köpa en upplevelse

Ett värdebevis avser en av dig vald upplevelse för mottagaren. Ett presentkort är på en av dig vald summa som låter mottagaren själv välja sin upplevelse. Här på liveit.se hittar du vårt fullständiga sortiment, men du kan även besöka en av våra butiker/återförsäljare.

Var kan man köpa Live it?

Välkommen till en Live it-butik eller återförsäljare nära dig! Återförsäljare med fullt sortiment Hos dessa återförsäljare kan du köpa alla våra upplevelser samt presentkort i valfri valör. Här får du även med dig vår fina röda Live it-box!

Var köper man upplevelser?

Våra återförsäljare

Butikskedjor där Greatdays finns representerade med färdigpakterade upplevelser och presentkort i olika valörer är ICA, Hemköp och Willys. Dessutom kan du på Pressbyrån och 7-Eleven köpa ett Greatdays presentkort på valfri summa mellan 150 kr och 10.000 kr.

LÄS DETTA  Hur funkar InBody mätning?

Vilka hotell ingår i Smartbox?

Upplevelser som ingår
 • Hotel Öresund Landskrona*** Landskrona – Skåne län.
 • Hotell Bele*** Trollhättan – Västra Götalands län.
 • Elite Park Hotel Växjö**** Växjö – Kronobergs län.
 • First Hotel Strand****
 • Elite Grand Hotel Norrköping****
 • First Hotel Olofström***
 • Teaterhotellet***
 • Hotel Carlshamn***

Vem säljer Smartbox i butik?

Hos Clas Ohlson hittar du produkter från SMARTBOX.

Vilka restauranger ingår i Smartbox?

Upplevelser som ingår
 • Il Forno Da Gino. Stockholm – Stockholms län.
 • Rustik Kök & Bar. Karlshamn – Blekinge län.
 • Amano. Örebro – Örebro län.
 • Dockans Hamnkrog. Malmö – Skåne län.
 • Sköllengården. Simrishamn – Skåne län.
 • Stångs Magasin. Linköping – Östergötlands län.
 • Grythyttans Gästgivaregård****
 • Årstiderna I Kockska Huset.

Vad kostar Smartbox?

Smartbox kommer direkt till din dörr någonstans i Stockholm, Göteborg- eller Malmöregionen. Upphämtning och leverans av din Smartbox kostar 599kr inom Malmö och Göteborg med omnejd och 699kr inom Stockholm med omnejd.

Hur fungerar Smartbox?

Genom Mottagarens Medlemskonto erbjuder Smartbox en mellanhandsplattform som tillåter Partner att publicera tillgängliga datum för de föreslagna Upplevelserna, genom vilken Mottagaren kan organisera, planera och boka en Upplevelse hos en av de tillgängliga Partnerna, liksom även ytterligare övernattningar och/eller

Hur mycket kostar en box?

Boxar med kortplats gör det möjligt att utvidga utbudet med ett abonnemang. kronor i butik, billigaste box med kortläsare kring 1000 kronor. Boxarna skiljer sig när det gäller funktioner och i pris. De dyraste är de med inspelningsmöjligheter.

Leave a Comment