Vad kostar det att simma på Eriksdalsbadet?

Eriksdalsbadet
Pris
Vuxna, per pass 160 kr
Barn och ungdom, per pass 75 kr
En vuxen plus ett barn eller ungdom 190 kr

Hur gammal måste man vara för att bada själv på Eriksdalsbadet?

Bra att veta

Barn under 12 år, och besökare som inte kan simma måste ha en vuxen person (minst 18 år) med sig hela tiden, som ansvarar för barnet och barnets säkerhet och ska kunna hjälpa till vid klädombyte med mera.

Vad kostar det att simma på Eriksdalsbadet? – Related Questions

Hur varmt är vattnet i en simhall?

Temperaturen på vattnet ska vara minimum 25 grader C och maximum 28 grader C.

Var kan man bada i Stockholm?

Badplatser i centrala Stockholm
  • Brunnsviksbadet.
  • Ekhagens bad.
  • Fredhällsbadet.
  • Kristinebergs strand.
  • Lilla Essingenbadet.
  • Långholmens klippbad.
  • Långholmens strandbad.
  • Smedsuddsbadet västra.

Hur djupt är det i Eriksdalsbadet?

Bassängen har justerbart djup, i regel 2,6 meter. Bassängen har bland annat banor för rundsim, bröstsim, crawl samt snabbcrawl. En portabel bassänglift finns – kontakta personalen om du behöver använda den.

Hur djupt är Eriksdalsbadet?

Fakta om anläggningen

50-metersbassäng avsedd för motionssim och lek, djup 190 cm. 25-metersbassäng, djup 150 cm. undervisningsbassäng, 17 meter lång, djup 75 cm. plaskdamm, djup 25 cm.

Hur varmt badar man?

Rätt temperatur att bada i är mellan 37-40 grader. Det flesta tycker inte det är behagligt med grader över 40 grader eftersom det känns som det bränner mot huden när temperaturen är allt för mycket över den vanliga kroppstemperaturen.

Hur många grader är vattnet i Stockholm?

Genomsnittlig årlig vattentemperatur vid kusten i Stockholm är 8.2°C, efter årstiderna: på vintern 2.6°C, på våren 3.9°C, i sommar 16.4°C, på hösten 9.9°C. Lägsta vattentemperatur (0.5°C) i Stockholm det händer i februari, maximal (21.0°C) i Augusti.

Var ska man inte bada i Stockholm?

För följande badplatser gäller avrådan från bad
  • Maltesholmsbadet Ö, Mälaren Avrådan hel säsong: vattnet har fått klassificeringen dålig badvattenkvalitet (2022-06-15)
  • Smedsuddsbadet Ö, Mälaren Avrådan hel säsong: vattnet har fått klassificeringen dålig badvattenkvalitet (2022-06-13)

Kan man dricka vatten från badrummet?

Du dricker vatten från kranen i badrummet

Håll dig borta från dricksvattnet i kranen i badrummet. Bakterierna från toaletten kommer, som vi skrev ovan, att sprida sig i rummet – oavsett om du iakttar vissa försiktighetsåtgärder. Tänk på att det kan sitta bakterier både på kranen och i handfatet.

Hur gammalt vatten kan man dricka?

Tänk på att förvara vattnet mörkt och kallare än rumstemperatur, då håller det längre. Drick aldrig vatten som smakar eller luktar illa, är grumligt eller kraftigt färgat. Följ Livsmedelsverkets råd så håller sig dricksvattnet fräscht under minst en vecka: Använd väl rengjorda flaskor eller dunkar.

Vad får man inte göra i badrum?

Enligt försäkringsbolagen är det generellt sett inte godkänt att sätta kakel och klinker direkt mot våtrumsmatta och våtrumstapet. Det finns vissa speciella våtrumsmattor och våtrumstapeter som är godkända för att sätta kakel och klinker direkt på. Det krävs då en speciell typ av fix.

Hur mycket vatten 1 dusch?

Ett fyllt badkar motsvarar 150 liter vatten. En dusch på 3 minuter motsvarar 36 liter.

Vad kostar det att duscha 10 min 2022?

Duschar du dagligen är den årliga kostnaden för en tio minuters dusch cirka 1800 kronor! För en familj på fyra motsvarar detta 7 300 kronor. I ett hushåll med tonåringar eller andra som brukar spendera mer tid i duschen kan kostnaden till och med vara 10 000 kronor per år bara för att duscha.

Leave a Comment