Vad kostar det att träna en gång på STC?

Vad ingår i Medley?

Medley är en tävlingsgren inom simningen där man simmar alla fyra simsätten.

Medleylagkapp tävlas i distanserna 4×50 meter och 4×100 meter och simmas i ordningen:

  • Ryggsim.
  • Bröstsim.
  • Fjärilsim.
  • Frisim.

Hur mycket kostar medley?

När du köper ett träningsmedlemskap tar vi ut en administrativ avgift om 295 kronor. Det är en engångsavgift som du betalar direkt vid köp av ditt medlemskap. Kostnad för entréband för inpassering/låsa skåpet tillkommer till en kostnad om 150 kr. Ditt medlemskap är personligt.

Kan man Provträna på sats?

Nu har du som är medlem på SATS möjlighet att bjuda med upp till 3 av dina vänner på en kostnadsfri provträningsvecka på SATS. Vill någon av dina vänner sedan bli medlem tar ni också gemensamt del av våra fina värvningspremier. Hämta dina KOMPISKORT i receptionen på ditt SATS träningscenter redan idag!

LÄS DETTA  Hur mycket kostar det att ha en personlig tränare?

Vad kostar det att träna en gång på STC? – Related Questions

Vad kostar det att träna 1 gång på SATS?

Utan bindningstid: 1249 kronor ℹ️ Om du redan har haft en bindningstid som löpt ut, kommer du inte att få en ny bindningstid när du ändrar ditt medlemskap.

Vilket gym är dyrast?

Metropolis: Det dyraste medlemskapet på Metropolis kostar 14 900 kronor årligen. Då slipper man ta med sig egna träningskläder, hygienartiklar, handduk och får ett eget skåp. Dessutom ingår frukost. Ett budgetkort på metropolis kostar 8 900 kronor.

Finns det klippkort på SATS?

Av någon oförklarlig anledning erbjuder inte SATS klippkort. Alltså, t. ex. att man kan köpa ett kort på 10 gånger och gå när man vill.

Vad händer om man missar pass på SATS?

Du kan avboka ett gruppträningspass senast två timmar innan det startar. Om du glömmer att avboka tre pass under en månad, får du inte boka pass under en period på 14 dagar. Du kan ändå delta i pass genom att komma direkt till centret. Bokningen görs då via bokningsstationen på centret samma dag som passet startar.

Får man ob på SATS?

Kollektivavtalet som infördes hösten 2017 har inneburit högre lägstalöner, tillgång till flexpension och höjt ob-tillägg.

Kan man köpa Engångsbiljett på SATS?

En drop in träning kostar 200 kr. Om du kommer i sällskap av en medlem betalar du 150 kr. Lycka till med träningen och hoppas det passar!

Vilket är det bästa gymmet?

Måste man värma upp SATS?

Svar: Ja! Med uppvärmning ökar du kroppstemperaturen, förbereder musklerna för träning och ökar din prestationsförmåga.

Måste man ha skor på gymmet SATS?

Du får inte vara barfotapå träningsytan. Ska du delta i gruppträning där vi rekommenderar att träning sker barfota ber vi dig ha strumpor eller skor på fötterna när du går till och från salen. Använd en handduk att sitta på när du bastar.

Är det olagligt att använda någon annans gymkort?

Nej, både medlemskap och träningskort i föreningen är personliga och får inte användas av någon annan än kortinnehavaren. Utlåning av medlemskap eller träningskort är inte tillåtet och kan leda till avstängning.

Får man fota på gymmet?

Du får fotografera eller filma när du tränar på gymmet, i entré och utanför omklädningsrum. Undvik dock att fota eller filma andra besökare utan deras tillåtelse.

Varför ska man ha platta skor på gymmet?

När du styrketränar eller utövar tyngdlyftning eftersöks ofta en platt sko helt utan dämpning och mycket stabilitet i ovandelen. Dämpningen och stadgan i skon regleras bland annat i material val och uppbyggnad.

Varför tränar alla i Converse?

Det andra alternativet är skor med en stum och platt sula, som Converse-skor. Den typen av skor är bra för både knäböj och marklyft, men ställer höga krav på rörligheten. Har man inga problem med rörligheten är det dock ett bra alternativ.

Leave a Comment