Vad kostar ett 10 kort på Nordic Wellness?

Vi säljer 10-kortet i våra receptioner för 999kr.

När är det bemannat på Nordic Wellness?

Bemannade tider kommer tillsvidare fortsätta se ut som de gör: Mån-Tor: 14:00 – 19:30. Fre: 10 – 16. Lör: 10 – 14.

Får man ob på Nordic Wellness?

I övrigt hade jag inte rekommenderat att jobba på Nordic Wellness eftersom man inte får OB, ingen friskvårdsbidrag (gratis gymkort men man är låst till Nordic Wellness), dålig lön och man får ingen uppskattning eller feedback från ledningen när man gör bra ifrån sig.

Vad kostar ett medlemskap på Nordic Wellness?

fr. 499 kr/mån | fr. 5988 kr/år. Gruppträning, styrketräning, konditionsträning. Wellness Online. Träna på alla klubbar inom en region.

När är det mycket folk på Nordic Wellness?

Det ser olika ut från klubb till klubb och för att veta mer specifikt för din klubb rekommenderar vi att du pratar med receptionen. I regel brukar det vara flest folk på morgonen mellan 7-9, vid lunchtid 11-13 och på vardagar kl 16-20.

Kan man Gymma en gång på Nordic Wellness?

Vill du testa att träna på en av Sveriges största träningskedjor? Vi erbjuder alltid nya kunder en fri provvecka på någon av våra klubbar*. Välkommen in för att provträna på någon av våra klubbar i en vecka. Provträningen gäller på valfri Nordic Wellness klubb 1 gång per person och år, under bemannade tider.

Hur mycket kostar det att träna en gång på Nordic Wellnes?

Medtag giltig ID-handling. Man kan även betala 120kr för ett tillfälle under bemannade tider. *Fri provträning erbjuds ej under juni, juli och augusti, under dessa månader kan du träna 1 vecka för 249 kr eller 1 månad för 549 kr. *Lokala avvikelser kan förekomma.

Vad hette Nordic Wellness tidigare?

Ja, som ni har sett så är vi mitt i ett namnbyte från Sportlife till det nya härliga namnet NORDIC WELLNESS som jag tycker känns riktigt bra.

Hur mycket kostar det i månaden på Nordic Wellness?

(3 348 kr/år)

Allaktivitetskort på vald Family Fitness-klubb. Gästträna för 20 kr på annan valfri Nordic Wellness-klubb. Ett utmärkt kort för dig som trivs bäst på gymmet eller i gruppträningssalen alla dagar i veckan mellan 05.00-15.00. Lokala avvikelser kan förekomma.

LÄS DETTA  Hur mycket kostar det att ha en personlig tränare?

Vem äger Nordic Wellness?

Entreprenören Magnus Wilhelmsson förvärvade sin första träningsklubb på Backaplan i Göteborg för 19 år sedan. Idag är Nordic Wellness Sveriges största privatägda gymkedja med 127 klubbar.

Vem äger Wellness?

Anders Weinsjö, ägare Wellness Studio berättar om sin syn på träning och säkerhet i Nyckeln till framgångsrik träning. Tack för att ni varit en del av vårt 2022!

Hur mycket kostar ett gymkort på Wellness?

Wellness Studio debiterar varje år en årsmedlemsavgift om 250 kr. För 6 månader 125 kr.

Vad betyder ordet wellness?

Begreppet wellness inbegriper ett flerdimensionellt tillstånd att se på och förstå vad hälsa är. Det tar sig uttryck i en av känsla av välbefinnande och upplevd livskvalitet medan exempelvis det biomedicinska begreppet utgår från något negativt, dvs sjukdom där kroppen är sjuk utifrån isolerade delar.

Vilka Nordic Wellness har Tjejavdelning?

TJEJAVDELNINGNORDIC WELLNESS

I dagsläget hittar du konceptet på Nordic Wellness Frölunda Kontrabasgatan, Nordic Wellness Eskilstuna City, Nordic Wellness Hägersten Fruängen, Nordic Wellness Jönköping City, Nordic Wellness Kista Centrum och Nordic Wellness Vänersborg City.

Leave a Comment