Vad kostar ett gymkort på 24 7?

Gym, gruppträning, onlineträning och tjejgym ingår. Träna när du vill på över 250 gym. Dygnet runt – allt på ett kort. Gäller endast nya medlemmar, som ej varit medlemmar senaste 12 månaderna, vid köp av löpande månadsabonnemang (ord.pris 279 kr/mån, student och pensionär 249 kr/mån).

Har alla 24 7 Tjejgym?

På nästan alla gym har vi ett separat tjejgym. Det är en egen avdelning inne på gymmet dit endast tjejer har tillgång. Gymmet är designat för att du ska känna dig så bekväm som möjligt, träffa träningskompisar och fokusera på att uppnå dina hälso- och träningsmål. Självklart ingår tjejgym alltid i medlemskapet.

Hur kan man Gymma gratis?

Provträna en vecka – så funkar det

Vad kostar ett gymkort på 24 7? – Related Questions

Har inte råd med gym?

Starta en träningsgrupp. Du och dina vänner kanske har olika fysiska kunskaper. Börja träna tillsammans och var varandras coacher! Det blir roligare, ni får umgås samtidigt och ni får varierad träning, vilket både är kul och fysiskt utmanande.

Kan man Provträna på fitness24seven?

Vill du prova att träna hos oss? Upptäck våra gym och gruppträningspass i 7 dagar helt kostnadsfritt. Du får träna på över 250 gym – när du vill på dygnet.

Kan man få gratis gymkort?

Vem kan få FaR? Du kan få FaR om du behöver öka din fysiska aktivitet för att förebygga eller behandla sjukdomar. Möjligheten att få FaR varierar mellan regionerna. Kontakta en vårdcentral i din region för information om vad som gäller där du bor.

Vad kostar det att gymma en gång?

Engångsträna 120:-/gång. Kräver inget medlemskap. Engångskostnad som krävs för att kunna teckna avtal. Betalas i en klumpsumma eller på autogiro varje månad med 12 mån bindningstid och 2 mån uppsägningstid.

Vart är det billigast att gymma?

Gympriser som gäller för 7 gymkedjor i Sverige
  • SATS: Träna från 599 kr/mån.
  • Actic: Träna från 449 kr/mån.
  • Intrim: Träna från 369 kr/mån.
  • Nordic Wellness: Träna från 345 kr/mån.
  • Puls och träning: Träna från 299 kr/mån.
  • Friskis och Svettis: Träna från 279 kr/mån.
  • Fitness 24Seven: Träna från 199 kr/mån.

Måste man ha gymkort för att gymma?

Oavsett om du styrketränar, går, cyklar eller springer, kan du gå ner i vikt och bygga muskler utan att betala för ett medlemskap på gymmet. Många gym har byggt sin affärsmodell runt att folk inte dyker upp. Det är därför så många gym försöker att få kunderna att skriva upp sig på långa kontrakt.

LÄS DETTA  Vad är Friskvårdskort?

Får en 12 åring gå till gymmet?

Barn från 10 år är välkomna till gymmet tillsammans med vuxen. Från 13 års ålder är du välkommen att träna på gymmet på egen hand. Har du inte tränat så mycket på gym tidigare rekommenderar vi dig att boka en individuell instruktion. Åldersgränsen räknas från det året barnet fyller år.

Får man fota på gymmet?

Du får fotografera eller filma när du tränar på gymmet, i entré och utanför omklädningsrum. Undvik dock att fota eller filma andra besökare utan deras tillåtelse.

Vad händer om man glömmer sitt gymkort?

Om du glömt ditt medlemskort spärras det, du får dock träna vid detta tillfälle. Spärren upphör och du kan träna igen när du visar upp ditt medlemskort i receptionen. Kan du inte visa upp ditt kort måste du lösa ett nytt till en kostnad av 100 kr.

Är det olagligt att använda någon annans gymkort?

Nej, både medlemskap och träningskort i föreningen är personliga och får inte användas av någon annan än kortinnehavaren. Utlåning av medlemskap eller träningskort är inte tillåtet och kan leda till avstängning.

Får man Gymma utan tröja på STC?

Du behöver inte göra något alls, utan kan träna på som vanligt på din träningsanläggning. Vad händer med mitt pris? STC kommer inte att ändra ditt pris i samband med övergången.

Får man låna ut sitt SATS kort?

2.3. Medlemmen tilldelas ett medlemskort hos SATS. Medlemskortet är SATS egendom och disponeras personligen av Medlemmen. Kortet kan inte överlåtas eller lånas ut.

Leave a Comment