Vad kostar lotter till Uppesittarkvällen?

Till TV4:s uppesittarkväll säljs den enkla lotten för 100 kronor, dubbellotten för 200 kronor (som dubblar varje vinst) och trippellotten för 300 kronor (som ger dig tre gånger vinsten). En vanlig bingolottokväll kostar enkellotten 50 kronor. Du kan även köpa en digital bingolott på Bingolottos hemsida.

Vilka tider är spelen i uppesittarkväll?

Schema och tideruppesittarkvällen 2022
  • 19.30: Bingolottos Uppesittarkväll börjar.
  • 19.35: Rimstugan presenteras.
  • 19.37: Inringning Julhjulet startar.
  • 19.40: Utlottning serie-lottnummer.
  • 19.58: Ettans Bingo!
  • 20.07: Underhållning: Arvingarna.
  • 20.27: Inringning Biljakten startar.

När kommer bingolotter till Uppesittarkvällen?

19.30 – Programstart för Bingolottos uppesittarkväll 2022. 19.58 – Ettans Bingo. 20.07 – Musikframträdande: Arvingarna. 20.30 – Musikframträdande: Helene Sjöholm och Anna Stadling.

Vad kostar lotter till Uppesittarkvällen? – Related Questions

När ska man ringa för att komma fram på BingoLotto?

Det spelar ingen roll om du ringer tidigt eller sent under bingon, utan slumpen avgör vilket samtal som kopplas fram. Innan du kopplas fram till programledare kontrolleras att du har en bingolott som uppfyller kraven för deltagande.

Vart kan man se bingolotter Uppesittarkvällen?

Vilken tid och kanal sänds BingoLotto? Vanliga omgångar av Bingolotto sänds live på lördagar mellan kl. 18.00-20.00 i Sjuan och på TV4 Play. Våra storkvällar som till exempel Uppesittarkvällen och Nyårsbingo, har speciella sändningstider som du kan läsa mer om på sidan för veckans program.

Var kan man köpa bingolotter till Uppesittarkvällen?

Våra bingolotter hittar du oftast i din närmsta spelbutik, i förbutiken där du handlar din mat eller varför inte hos din lokala förening.

Kan man se BingoLotto i efterhand?

Digital bingolott

Du kan se om du har vunnit genom att logga in på ditt spelkonto och välj “Mina digitala lotter” för att komma till en översikt över dina köpta lotter. Klicka sedan på “Rätta lott” för aktuell omgång. Din digitala lott registreras automatiskt för Extrachansen.

Hur många ringer in till BingoLotto Uppesittarkväll?

Uppemot fyra miljoner sålda lotter. Med Uppesittaren började – i vanlig ordning – julen.

Varför ringer BingoLotto mig?

I vår kommunikation med våra spelare skickar vi sms, e-post samt ringer för att informera om eller marknadsföra våra tjänster och produkter. Vill du inte ha fler sms från oss så svarar du “STOPP” eller “STOP” till 72050. Då får du inte längre påminnelser eller erbjudanden via sms.

Hur mycket tjänar Folkspel på BingoLotto?

Hur stor är förtjänsten på lotterna? –På en bingolott kan en förening tjäna upp till 18 kr per lott och så mycket som 23 kr per lott på en kampanjomgång. Sverigelotter ger upp till 11 kr och Julkalendern 50 kr per lott.

Är det skatt på vinster i BingoLotto?

Vinst i lotteri, kombinationsspel och vid vadslagning är skattefri om spelet tillhandahålls i Sverige av någon som har en svensk spellicens.

Hur gör man när man vunnit på BingoLotto?

Kontantvinster i BingoLotto sätts automatiskt in på ditt spelkonto inom ett dygn efter programmets slut. Pengarna går att ta ut eller så kan du låta dom vara kvar på ditt spelkonto för att köpa nya lotter eller bingospel.

Får barn sälja bingolotter?

Bingolotter kan säljas av alla oavsett ålder dock måste köparen ha fyllt 18 år.

Leave a Comment