Var tillverkas Caparol?

Hos oss finns över 120 års samlad erfarenhet kring kvalitetskrav från alla typer av marknader, temperaturer och väderförhållanden. I Sverige ligger huvudkontor, produktion och lager i Göteborg.

Vad kostar Caparol färg?

Följande kulörer finns tillgängliga till denna produkten

3.465kr.

Vem säljer Caparol?

Hitta din återförsäljare
  • Happy Homes. 0322-17381.
  • Idé & Design I Alingsås AB. 0322-639143.
  • Tells Färghus AB. 0322-10114.
  • Flügger Färg. 0322-93500.

Var tillverkas Caparol? – Related Questions

Var köper man billigast målarfärg?

Byggmax hittar du billig färg för alla dina projekt. Våra produkter håller hög kvalitet som gör att ditt resultat blir långvarigt och snyggt.

Vilka säljer Nordsjö färg?

Köp målarfärg, grundfärg, lack och spackel från Nordsjö hos Beijer. 100 år av Nordsjö färg Nordsjö grundades 1903 under namnet Nordström och Sjögren. Under åren har mängder med svenska hus målats med vår färg.

Vilka säljer Midun färg?

Köp Midun till bra pris hos Byggmax.

Vem säljer Landora färg?

Landora finns att köpa i hela Sverige i allt från detaljhandel till byggvaruhandel. Här hittar du din närmsta återförsäljare.

Vart köper man färg?

Hos oss på Bygghemma.se hittar du målarfärg och tapeter från marknadens ledande märken som Boråstapeter, Durå, Sadolin och Nordsjö.

Vad kostar 10 liter väggfärg?

En 10-liters burk med vanlig vit väggfärg kostar mellan 1 000 och 1 200 kronor i en specialiserad målarbutik. På lågprisvaruhusen går det att köpa samma mängd färg för under 400 kronor.

Vilket märke på färg är bäst?

Testvinnarna är Teknos Nordica Eko, Rusta Premium Fasadfärg , Biltema Träfasad V och Falu Vapen. Ser man enbart till funktion klarar 31 färger testet, vilket är en väsentlig kvalitetsförbättring jämfört med tidigare tester, medan bara fem klarar miljö- och hälsokriterierna.

Vilken färg märke är bäst?

MIDUN VÄGGFÄRG, som är som är Byggmax egna märke, går i mål som testvinnare. Den ligger i linje med färgerna från Sadolin, Luxi och Hard Head men slår dem gällande pris och med sin enastående avtorkningsförmåga. I Midun Väggfärg får du en färg som är lätt och behaglig att arbeta med.

Hur långt räcker 10 liter väggfärg?

Men en klassisk tumregel brukar vara att 10 liter väggfärg räcker till en yta på ca 50–80 kvadratmeter, räknat med två strykningar räcker alltså detta till ett rum på ungefär 20-30 kvadratmeter beroende på hur tunna lager du målar och hur förutsättningarna ser ut.

LÄS DETTA  Är PT friskvård?

Vilken husfärg håller längst?

Fasadfärgen DEMIDEKK Infinity, med den nya banbrytande och patentsökta INFINITY-teknologin har överlägsen glans- och kulörhållbarhet och håller längst av alla Jotuns utomhusfärger. Med DEMIDEKK Infinitys glans- och kulörhållbarhet och självrengörande effekt håller sig huset vackert i år efter år.

Hur bra är rustas väggfärg?

Färgen håller en sammantaget hög kvalitet med ett totalbetyg på 4,2 på en skala från 1 till 5, där fem är bäst. Kraven för att erhålla kvalitetsmärkningen är högt ställda och väggfärgen genomgår en mängd olika testmoment relaterat till miljö- och hälsoaspekter liksom täckförmåga och praktisk målning.

Hur bra är Beckers färg?

Måla om med Beckers systemmålning så blir utsidan inte bara yta. Tvärtom får du ett slitstarkt och långvarigt resultat tack vare systemmålning med plus i kanten, nämligen Primex Grundolja Plus, Primex Trägrund Plus och framför allt, vårt absoluta mästerverk, Perfekt Plus Facade.

Kan väggfärg bli gammal?

Oöppnad färg håller i minst två år – givet att förvaringen är korrekt. Ett enkelt sätt att avgöra kvaliteten på färg är att öppna locket. Gammal färg luktar riktigt illa. Är den dessutom grynig så finns ytterligare en indikation på att bäst-före-datumet passerats.

Leave a Comment