Vem är Sveriges bästa PT?

Pischa Strindstedt, 30 år, från Stockholm har blivit utsedd till Årets PT på Guldhjärtat 2016, vilket är träningsvärldens Oscarsgala. Hon driver sitt eget träningskoncept Wörkout, som innefattar träningsresor, bootcamps och personlig träning.

Vad kostar PT 2022?

PT-Online

1500kr i månaden. Här finns det självklart obegränsat med upplägg att välja på.

Vad kostar team Kjellström?

Helt gratis dessutom! Tillsammans skapar vi en hållbar livsstil för dig som ger resultat och balans i vardagen – oavsett om du har barn, familj och ett krävande jobb. Träning är för alla.

Vem är Sveriges bästa PT? – Related Questions

Får bodybuilders tar steroider?

Dopning är vanligt inom bodybuilding på högsta nivå och det är mycket sparsamt med tester.

Vad kostar privat tränare?

En PT kostar mellan 500-1000kr i timmen beroende på var i Sverige du bor. Exakt hur mycket en personlig tränare kostar beror på flera faktorer som t. ex. Utbildning, erfarenhet, beläggning samt vilket gym ni tränar på.

Vad kostar en tränare?

Priset varierar från 900-1900:-/månad beroende på hur mycket erfarenhet tränaren har. Mer högutbildade tränare och tränare med längre erfarenhet, med fler antal PT-timmar på sitt CV, kostar i regel mer per månad. Priset kan spegla tränarens kompetensnivå, men behöver inte nödvändigtvis göra det.

Är det värt att ha en PT?

En personlig tränare är lika användbar för en nybörjare som för någon med lång erfarenhet av träning. PT:n anpassar innehållet, övningarna och upplägget i träningspassen till din nivå och kapacitet för att hjälpa dig till nästa nivå, oavsett vilken nivå du startar på.

Hur mycket kostar en PT på SATS?

Så här många PT-timmar får du på SATS för den kostnaden

De flesta av våra PTs ligger på nivå två där pris per timme är 650 kr (vid köp av 10 timmar). Det innebär att du kan ha en personlig tränare 2 gånger per vecka för den insparade kostnaden för skräpmat, kaffe, luncher på stan och kollektivtrafik.

Vad kostar PT på Nordic Wellness?

395 kr. Vi mäter din vilopuls, kondition, styrka och rörlighet. Vi tar dina mått och kroppssammansättning i procent. Det tar ca 60 minuter.

Hur kan man Gymma gratis?

Provträna en vecka – så funkar det
  1. Du kan provträna i 7 dagar.
  2. Hämtas ut på en anläggning.
  3. Kortet är personligt och gäller bemannade öppettider.
  4. Du behöver vara minst 13 år*.
  5. Det går att boka plats på pass.
  6. Gäller dig som inte varit medlem eller provtränat hos oss 2022-2023.

Vad tjänar en chef på gym?

Marknadslönen för platschef (filialchef, kontorschef) ligger 2022 mellan 38 000 och 48 000 kronor per månad vid en lägre svårighetsnivå. Vid en högre svårighetsnivå ligger marknadslönen på 44 000 kronor och uppåt.

Är det svårt att få jobb som PT?

Är det svårt att få jobb som PT? Nej, det är det inte! Allt fler inser hur viktigt det är att träna och få en hälsosammare livsstil och branschen behöver fler kompetenta personliga tränare.

Hur mycket tjänar man på Nordic Wellness?

Förutom avtalsenlig lön på 85 kr/timman får du fina personalförmåner som gratis träning på alla Nordic Wellness gym i hela Sverige och kommer med i ett härligt arbetsgäng.

Hur mycket tjänar en platschef på sats?

Dela
Lön Andel
26-27.999 kr 23,08 %
28-29.999 kr
30-32.999 kr 15,38 %
33-35.999 kr 7,69 %

Leave a Comment