Vem är Sveriges bästa PT?

Pischa Strindstedt, 30 år, från Stockholm har blivit utsedd till Årets PT på Guldhjärtat 2016, vilket är träningsvärldens Oscarsgala. Hon driver sitt eget träningskoncept Wörkout, som innefattar träningsresor, bootcamps och personlig träning.

Hur fungerar PT online?

Kort sagt går det ut på att klienten ansluter sig till att betala varje månad och i utbyte får de ett träningsprogram som uppdateras månadsvissamt chatt-support av sin PT. Denna metod lämpar sig väldigt bra om man har specifika mål som viktnedgång eller prestationsinriktad träning.

Vem är Sveriges bästa PT? – Related Questions

Är online PT bra?

En pt online som fungerar jättebra för din vän kanske inte alls kan hjälpa dig på samma sätt. En personlig tränare online som kan hjälpa dig med just dina mål, är den som är bäst för dig. Tänk därför på att välja den coachen eller tränaren på nätet som är specialisade på just ditt problemområde.

Hur mycket tjänar en online PT?

Arbetar du 8 timmar om dagen (8 kunder varje dag måndag – fredag, och ledig under helgen) kan du tjäna mellan 500-600.000 kr per år, eller ca. 42.000 – 50.000 kr i månaden. Ökar du med en eller två kunder per dag eller jobbar någon dag i helgen, kan du snabbt tjäna ännu mer.

Vad kostar PT 2022?

PT-Online

1500kr i månaden. Här finns det självklart obegränsat med upplägg att välja på.

Hur mycket tjänar en PT i timmen?

Hur mycket tjänar en instruktör och personlig tränare? – Det beror på vilket ställe man jobbar på. Det är en enorm skillnad på lönen. Den kan variera mellan 190 och 400 kronor per timme som instruktör och från 400 till 700 per timme som personlig tränare.

Hur mycket kostar en personlig tränare i månaden?

Gym PT – Kostar i vanliga fall från 450 – 800 kr per timme. Online PT – Kostar vanligtvis från 250-600 kr per månad.

Hur många timmar är det på ett PT?

En heltidstjänst för en personlig tränare brukar räknas på mellan 100 – 120 timmar i månaden, och det är timmar man har ansvar att sälja in själv. – Många som utbildar sig till personlig tränare tror att kunder ska ges till dem, men sådant är inte fallen.

LÄS DETTA  Får man lön som styrelseledamot?

Är det värt att ha en PT?

En personlig tränare är lika användbar för en nybörjare som för någon med lång erfarenhet av träning. PT:n anpassar innehållet, övningarna och upplägget i träningspassen till din nivå och kapacitet för att hjälpa dig till nästa nivå, oavsett vilken nivå du startar på.

Hur ofta ska man träna med PT?

Hur länge ska man träna med PT? Vi rekommenderar att spendera minst fem träningstillfällen med en PT, helst upp till 20 tillfällen så att man verkligen hittar sina rutiner och når de mål man har satt upp. Man kan träna hur ofta eller hur sällan man vill, men en gång i veckan brukar vara vanligt.

Hur många timmar är 100% arbetstid?

En normal heltidsanställning i Sverige är 40 timmars arbetstid per vecka. Heltid är detsamma som 100 procent.

Får man jobba 12 timmar i sträck?

Raster i arbetet tas upp i arbetstidslagen. Ingen ska arbeta mer än fem timmar i följd utan rast. Under en rast har man rätt att gå ifrån arbetsstället. Arbetstidslagen anger inte hur många eller hur långa pauserna ska vara men det är rimligt med en paus efter max två timmars arbete.

Får man jobba 10 timmar per dag?

Det finns inget hinder mot att arbeta tio timmar under en dag. Om det sker under en längre period räknas det dock som övertid och för det behöver din arbetsgivare ha särskilda skäl.

Får man jobba 60 timmar i veckan?

Arbetstidslagen innehåller regler om hur många timmar per vecka man får arbeta. I Sverige får arbetstiden i allmänhet inte överstiga 40 timmar per vecka. Vissa yrkesgrupper som arbetar inom till exempel sjukvård och räddningsarbete kan undantas från den regeln.

LÄS DETTA  Kan man träna core varje dag?

Har man rätt till 5 minuter varje timme?

Enligt arbetstidslagen ska en arbetstagare ha en rast senast efter 5 timmars arbete. Själva lagen säger ingenting om hur lång rasten ska vara, men enligt arbetsmiljöverkets riktlinjer ska rastens längd vara minst 30 minuter.

Leave a Comment