Vilka butiker har studentrabatt?

Nya studentrabatter
 • 1 månad fritt – därefter 199 kr/mån.
 • 10 % studentrabatt hos Dressmann.
 • 50 % studentrabatt i 2 månader hos Fitness24Seven.
 • 50 % studentrabatt på Snow Rider hos Gröna Lund.
 • 10 % studentrabatt hos Scandinavian Outdoor.
 • 15 % studentrabatt vid köp över 950 kr.
 • 20 % studentrabatt hos Icelandair.

Kan man använda studentrabatt i butik?

Med Studentkortets app har du alltid ditt Studentkort med dig i din telefon. Du hittar alla Studentkortets Rabatter och erbjudanden direkt i appen, det digitala Studentkortet fungerar även utmärkt att visa upp i fysiska butiker och restauranger.

Vad kan man få studentrabatt på?

Några vanliga exempel på detta är bl.a.:
 • Grundskola.
 • SFI.
 • Uppdragsutbildning (undantag polisutbildning som är berättigad)
 • Arbetsmarknadsutbildning.
 • Yrkesutbildningar med aktivitetsersättning från Försäkringskassan.
 • Postdoc-studier.

Vilka butiker har studentrabatt? – Related Questions

Hur bevisar man att man är student?

Du får din studentlegitimation ca 1-2 veckor efter att du registrerat dig och betalat medlemsavgiften. Det finns två företag, Studentkortet och Mecenat, som administrerar studentlegitimation. Som medlem i Kåren får du båda korten och båda är lika giltiga som studentlegitimation men innehåller olika rabatter.

LÄS DETTA  Vilken vikt på kettlebell för nybörjare?

Vilka räknas som student?

Om du läser på en studiemedelsberättigande utbildning på universitet, högskola eller annan vuxenutbildning. När du läser med en studietakt på minst 50 procent under minst 10 sammanhängande veckor under en termin.

Får man studentrabatt på Elgiganten?

Alla studenter får rabatt hos Elgiganten

Är du student och är sugen på att handla ny hemelektronik, då sparar du alltid 10% rabatt på utvalda produkter. Det kan antingen vara en ny bärbar eller stationär dator. Eller så får du studentrabatt på till exempel en skrivare eller mobiltelefon.

Har Mcdonalds studentrabatt?

Det blir nu mycket enklare för studenter att få rabatt när de besöker McDonald’s. För att få sin studentrabatt registrerar de sig som studenter i McDonald’s app, och sen är det bara att scanna en QR-kod när de beställer – antingen i kassan eller vid beställningsskärmarna på restaurangerna.

Kan man få studentrabatt på gymnasiet?

Du som börjar gymnasiet nu till hösten får ett tillfälligt Mecenatkort. Allt du behöver för att komma igång får du på posten i mitten av maj. Det är ett digitalt Mecenatkort och ger dig studentrabatterna redan sommaren innan du börjar på gymnasiet!

När får man tillgång till Mecenat?

Jag har blivit registrerad till VT23 – kan jag få ett kort/studentrabatter nu? Ja, när du blivit registrerad (oftast tidigast en vecka innan studiestart) så kan du ett Mecenatkort.

Hur många procent måste man studera för att få Mecenat?

Villkor och regler. För att få Studentresesymbolen på ditt Mecenatkort måste du studera med minst 50% studieomfattning under terminen och i minst 10 veckor under terminen på universitet, högskola, komvux eller annan utbildning som är berättigad till studiemedel från Centrala studiestödsnämnden (CSN).

Hur mycket kostar Mecenat?

Du bekräftar och accepterar att alla immateriella rättigheter för Tjänsterna tillhör Mecenat. Du kommer att iaktta alla tillämpliga lagar när Du använder Tjänsterna. Vi tillhandahåller våra Tjänster till Dig utan kostnad.

Vad räknas som student på SL?

Berättigad till SL:s logotyp på ditt Mecenatkort är du om du har fyllt 20 år och studerar till minst 75 procent under en hel termin på universitet, högskola, komvux eller annan utbildning som är berättigad till studiemedel från Centrala studiestödsnämnden (CSN). På Universitet/Högskola motsvarar detta 22,5 hp/termin.

Måste man förnya Mecenat?

Mecenatkortet utfärdas på nytt varje termin. Det är för att vi behöver verifiera på nytt att du är aktiv registrerad student för att du ska få tillgång till studentrabatterna. Läs hur du får ditt nya uppdaterade kort här.

När får man studentkort?

Om du har gjort en ansökan och den blir godkänd kommer du få ett aktiveringsmejl skickat till dig inom 1-3 arbetsdagar. Om du är kårmedlem kommer vi skicka ett aktiveringsmejl så fort vi fått in informationen från kåren.

Leave a Comment