Vilka gym är billigast?

Gympriser som gäller för 7 gymkedjor i Sverige
  • SATS: Träna från 599 kr/mån.
  • Actic: Träna från 449 kr/mån.
  • Intrim: Träna från 369 kr/mån.
  • Nordic Wellness: Träna från 345 kr/mån.
  • Puls och träning: Träna från 299 kr/mån.
  • Friskis och Svettis: Träna från 279 kr/mån.
  • Fitness 24Seven: Träna från 199 kr/mån.

Finns det gratis gym?

Moderna gym med gratis tränarhjälp för att komma igång eller vidare. Brett utbud med 1 000 pass i veckan och 70 träningsformer.

Hur kommer man in på Actic när det är obemannat?

Dörren in till gymmet kommer att vara låst. Du. behöver då hålla upp ditt medlemskort mot den svarta. läsaren utanför gymmet (se video) för att komma in.

Vad kostar Actic i månaden?

Hos Actic kan du själv skräddarsy ditt medlemskap och betalar bara för det du vill ha tillgång till. Det gäller både gym, gruppträning, en eller flera gym och vilken tid på dagen du vill träna. Välkommen att teckna medlemskap från 299 kr/mån!

Får 13 åringar gå på gym?

Barn från 10 år är välkomna till gymmet tillsammans med vuxen. Från 13 års ålder är du välkommen att träna på gymmet på egen hand. Har du inte tränat så mycket på gym tidigare rekommenderar vi dig att boka en individuell instruktion. Åldersgränsen räknas från det året barnet fyller år.

Hur kommer man in på Nordic Wellness när det är obemannat?

Våra befintliga medlemmar kommer in genom att stämpla sitt kort/armband vid en kortläsare. På vissa klubbar behöver man även slå in en PIN-kod. Denna kod består av dina 4 sista siffror i ditt personnummer.

Vad händer om man använder någon annans gymkort?

Utlåning av medlemskap eller träningskort är inte tillåtet och kan leda till avstängning. Om du inte kan använda kortet under en längre period så har du möjligheten att överlåta tiden som är kvar på kortet till någon annan t ex familjemedlem.

Kan man Provträna på Actic?

Provträna i 7 dagar för 99 kr. Du kan träna i gymmet eller testa på gruppträning, du väljer själv! Välkommen in till gymmet när vi bemannade och starta din provvecka. Blir du medlem inom 7 dagar från provveckans slut dras 99 kr av startavgiften (249 kr).

Hur mycket kostar Actic?

Nu kan du träna där du vill, när du vill. Vår onlineträning erbjuder ett brett träningsutbud av styrkepass, gruppträning, bootcamps och PT online. Träningen går att genomföra hemma, utomhus eller på gymmet. Bli medlem för endast 59kr/månaden.

Får man ta med sina barn till gymmet?

Om ditt barn sitter i en babysitter/babyskydd och inte kan ta sig någonstans på egen hand kan du ta med barnet in på gymmet. Det ger dig frihet att få till träning med både vikter och cardiomaskiner. I övrigt får endast barn med giltigt träningskort vistas på gymmet.

Hur gammal får man vara på gym?

Den som har slutat grundskolan eller motsvarande utbildning får börja i gymnasieskolan senast vårterminen det år då hen fyller 20 år. Här kan du läsa om regelverket kring antagning till gymnasieskolan.

Hur mycket kan en 14 åring träna?

Rekommendationer för barn och unga 6–17 år

Barn och unga bör i genomsnitt vara fysiskt aktiva i minst 60 minuter per dag, på en måttlig till hög intensitet som ger ökad puls och andning. Fysisk aktivitet på hög intensitet ger en markant ökad puls och andning.

Vad kostar ett 10 kort på Nordic Wellness?

Vi säljer 10-kortet i våra receptioner för 999kr.

Leave a Comment