Vilket gym är bäst i Stockholm?

Gym, Stockholm
  • 4.5. Åkeshovs simhall. Bromma. Åkeshovs simhall är Stockholm stads nyaste simhall.
  • 4.9. Allstars Training Center. Solna.
  • 4.8. Bouldering Stockholm. Johanneshov.
  • 4.8. Delta Gym. Vasastan.
  • 4.8. Drivkraft. Solna.
  • 4.7. Elit Sports Club Skarpnäck. Skarpnäck.
  • 4.6. Eriksdalsbadet. Södermalm.
  • 4.9. Extremfabriken. Järfälla.

Vilken Gymkedja är bäst?

Nordic Wellness är en av landets största gymkedjor och har över 250 klubbar och anläggningar i landet. Gymmen vänder sig till alla folk i alla åldrar som vill styrke- och konditionsträna – både i grupp och enskilt. Om du vill ha ett prisvärt alternativ som fungerar för alla så är Nordic Wellness gymmet för dig.

Vilket gym är bäst i Stockholm? – Related Questions

Vilket gym är dyrast?

Lyxgymmet i New York, som bland annat erbjuder privata rum för sina medlemmar, kostar 210 000 kronor om året (!). I paketerbjudandet, som kostar 20 000 kronor i månaden, får du tillgång till massage, näringsfysiologer, personliga tränare och en anläggning med de senaste maskinerna.

Vad är Sveriges bästa gym?

Legendary Gym – Vinnare av titeln Sveriges Bästa Gym 2021

Uppskattar du som medlem ett gym som är rent och snyggt med ordning och reda, där utrustningen är väl underhållen och där stämningen bland medlemmarna är på topp har du hittat rätt!

Hur mycket kostar det att gå på gymmet?

Priser Gymkort Ordinarie Student / Pensionär
Årskort 5495:- 4395:-
Halvårskort 3095:- 2695:-
Kvartalskort 1695:- 1595:-
Månadskort 645:- 545:-

Vad kostar ett komplett gym?

Du kan sätta ihop ett bra hemmagym med fria vikter för runt 10 000-30 000 kronor. Vad det kostar att bygga ett gym med fria vikter beror så klart på hur mycket redskap du vill ha i ditt gym och vilken kvalitet du väljer.

Vad kostar gymkort på Wellness studio?

Wellness Studio debiterar varje år en årsmedlemsavgift om 250 kr. För 6 månader 125 kr.

Vad kostar Sats gym?

Med bindningstid: 1149 kronor. Utan bindningstid: 1249 kronor ℹ️ Om du redan har haft en bindningstid som löpt ut, kommer du inte att få en ny bindningstid när du ändrar ditt medlemskap.

Får man Provträna gratis på SATS?

Nu har du som är medlem på SATS möjlighet att bjuda med upp till 3 av dina vänner på en kostnadsfri provträningsvecka på SATS. Vill någon av dina vänner sedan bli medlem tar ni också gemensamt del av våra fina värvningspremier. Hämta dina KOMPISKORT i receptionen på ditt SATS träningscenter redan idag!

LÄS DETTA  Var kan man parkera gratis i Linköping?

Vilket gym är störst i Sverige?

De senaste 2 åren har Nordic Wellness vuxit med 50 klubbar och idag finns 167 klubbar över landet. Det gör Nordic Wellness till den största träningskedjan i Sverige.

Får man prov träna på SATS?

Självklart kan du det!

Får man ob på SATS?

Kollektivavtalet som infördes hösten 2017 har inneburit högre lägstalöner, tillgång till flexpension och höjt ob-tillägg.

Kan man Gymma utan gymkort?

Självklart behöver man ett giltigt medlemskap och betala avgiften på det aktuella gymmet man vill träna på, detta utgör ett giltigt avtal. Däremot, har du faktiskt ingått ett nytt avtal med personalen om att få träna just den dagen utan att betala någon avgift, efter att du uppmanades att betala in avgiften.

Leave a Comment